Obavijesti

Sport

Komentari 22

'Transfer More bit će sjajan, a gdje su Šunjić, Gojak, Majer...'

'Transfer More bit će sjajan, a gdje su Šunjić, Gojak, Majer...'
1

Očekujem da Nikola Moro sljedeće sezone napravi sjajan transfer, pa Petković, Šunjić, Gojak... A sljedeća velika zvijezda koja će otići za velik novac je Lovro Majer, smatra ugledni hrvatski menadžer Marko Naletilić

VIDEO

Dinamo ima puno igrača koji će otići za velik novac. Očekujem da Nikola Moro sljedeće sezone napravi sjajan transfer, pa Petković, Šunjić, Gojak... A sljedeća velika zvijezda koja će otići za velik novac je Lovro Majer.

To tvrdi Marko Naletilić, ugledni nogometni menadžer. Od momčadi koja je prošle godine u ovo vrijeme bila “na klocnama” Dinamo je postao europski hit, čije igrače traži pola Europe.

- Ali nema potrebe da ih sve prodaju na ljeto. Dinamo u Europi ima velik ugled, igrati u Dinamu danas na eurotržištu znači puno, to je garancija kvalitete. Pa Olmo je u Dinamo stigao iz Barce! Mi smo viceprvaci svijeta i apsolutni fenomeni.

Dobro, kad smo već kod Olma, kažu da bi ga mogli prodati za 30 milijuna eura. Rekorder je Marko Pjaca s 23 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- E, sad, hoće li srušiti Pjacin transfer ovisi o okolnostima. Pjaca je bio A reprezentativac, a na Euru 2016. bio je najupadljiviji mladi igrač.

Nema dvojbe da je Olmo odigrao sjajnu sezonu i da će biti pozvan i u A reprezentaciju, ali trenutačno igra za mladu. Da isti ovakav Olmo igra u nekoj važnijoj ligi, sigurno bi vrijedio 30 milijuna eura. Njega treba prodati kada dođe optimalno vrijeme, kad cijena više neće rasti nego samo padati. Sigurno je da će netko srušiti Pjacin rekordni transfer, kao što je Pjaca srušio Modrićev - smatra Naletilić.

Gojak je podbacio u Lisabonu, koliko to može utjecati na cijenu?

- Gojak će napraviti dobar transfer. E sad, neće to utjecati jer svakome se dogodi da odigra loše. Znam da Gojaka prate, puno je pokazao. Ali teško je govoriti o cijenu. Nakon prodaje Neymara u PSG rekao sam da je stiglo vrijeme kad će se puno toga promijeniti, da je došlo vrijeme gdje su igrači debelo preplaćeni. Cijena i kvaliteta više nisu toliko blizu. Primjerice, Coutinho je plaćen 120 milijuna eura, a sigurno bi svatko od vas mogao nabrojati pet boljih igrača  - zaključio je Naletilić.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi