Obavijesti

Sport

Komentari 62

Trebate gol? Tu je Casemiro! Brazilac je sam srušio Sevillu

Trebate gol? Tu je Casemiro! Brazilac je sam srušio Sevillu
1

Real je uhvatio tempo i formu i u ovome trenutku izgledaju zaista sjajno. Daleko iza njih su one amaterske pogreške koje su imali na samom početku sezone...

VIDEO

Bio je to klasični derbi Reala i Seville. Utakmica u kojoj u posljednje vrijeme samo jedan gol odlučuje pobjednika, a i ovaj put je krenulo jako tvrdo sve do trenutka kada se Casemiro pretvorio u napadača i zabio dva gola za pobjedu 2-1!

Zinedine Zidane je i u ovom susretu bio bez Edena Hazarda i Karima Benzeme, a i ovaj put je napad predvodio Luka Jović koji je nastavio sa sjajnom formom. 

La Liga Santander - Real Madrid v Sevilla

Prvo poluvrijeme prošlo je bez većih uzbuđenja, ali Real je zato silovito krenuo u drugi dio. Napadali su žestoko preko krila, ali gola nije bilo. Jović, Rodrygo i ostali nisu uspjeli zabiti, ali zato je zadnji vezni Casemiro. Luka Jović mu je u 57. minuti maestralno asistirao, a Brazilac je poput najbolje devetke uletio u peterac i lagano potkopao loptu preko Vaclika koji je samo u čudu promatrao Casemirovu majstoriju.

Činilo se da će gol izbaciti Sevillu potpuno iz utakmice, no De Jong je u 64. minuti prihvatio brojne poklone i zabio za 1-1. Loptu je privlačio k sebi poput neke magnetske sile pa mu se ona odbila nazad u posjed jedno četiri puta, Došao je na rub šesnaesterca i lijepim udarcem pogodio za izjednačenje.

Ali ni to nije omelo Madriđane koji su taman prije primljenog gola prebacili u treću brzinu. Nastavio se njihov siloviti pritisak, a u 69. minuti su opet zabili i to preko Casemira! Brazilac se i ovaj put našao na vrhu peterca, Lucas mu je ubacio s boka, a Casemiro je zabio glavom poput Benzeme.

La Liga Santander - Real Madrid v Sevilla

Luka Modrić je opet odradio svih 90 minuta i bio je fantastičan. Zamalo je i došao do gola u završnici, ali njegov šut s dvadesetak metara otišao je pored stative. No nije ni Sevilla bila bezopasna, promašili su nevjerojatne prilike preko Navasa i Vasqueza te su pomogli Zidaneu i Madriđanima u slavlju još jedne pobjede.

Real je uhvatio tempo i formu i u ovome trenutku izgledaju zaista sjajno. Daleko iza njih su one amaterske pogreške koje su imali na samom početku sezone, a upravo Modrić je jedan od igrača čija je bolja forma utjecala i na samu formu Reala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu