Obavijesti

Sport

Komentari 57

Treća sreća za Kloppa: Nek mu se vratilo za nepravdu u ligi...

Treća sreća za Kloppa: Nek mu se vratilo za nepravdu u ligi...
3

Hrvatska od 2013. stalno ima igrača koji osvaja Ligu prvaka. Sad se Mariju Mandžukiću, Mateo Kovačiću, Luki Modriću i Ivanu Rakitiću pridružio i stoper Dejan Lovren. Šesti put je prvak Europe Liverpool

VIDEO

Jürgen Klopp izgubio je dva finala Lige prvaka. Lani s Liverpoolom i 2013. godine s Borussijom Dortmund, ali je napokon dočekao da podigne najvredniji pehar u europskom klupskom nogometu.

Pokretanje videa...

00:57

Treća je Nijemcu bila sreća. U finalu od kojega smo očekivali puno više. Najavljivala se nogometna rapsodija, golijada, ali u Madridu je to bila šahovska partija. Izostala je rapsodija kakvu smo imali u polufinalima i četvrtfinalima. Sve je odlučeno u prvoj minuti. Liverpool je nakon gola Salaha iz penala sačuvao prednost od 1-0 do pred sami kraj utakmice.

Naslov je tada potvrdio junak Divock Origi. Imali su Spursi par dobrih udaraca u nastavku, ali je golmansku klasu pokazao Brazilac Alisson Becker. Srednje mu je ime Ramses. Doista je u drugom poluvremenu izgledao moćno poput faraona. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zaslužio je Klopp svojim radom u Liverpoolu veliki trofej. Iako sam veliki navijač Manchester Uniteda, nogometna je nepravda da momčad koja je osvojila gotovo 100 bodova u Premiershipu nije osvojila naslov engleskog prvaka. Liverpoolu se vratilo u Ligi prvaka.

Spursima svaka čast na sjajnoj sezoni. Bome, njih, nitko nije vidio u finalu Lige prvaka. Pitanje je jesu li i oni sami vjerovali da će nakon tri kola uopće i proći skupinu. Inter im je darovao prolazak remijem s PSV-om. Krvavo su Spursi radili da dođu do finala i igrači i njihov trener Mauricio Pochettino, zaslužuju pljesak i naklon za sve što su napravili ove sezone u Europi.

Najljepši trenutak finala LP-a: Youtuberova djevojka u terenu
Najljepši trenutak finala LP-a: Youtuberova djevojka u terenu

Toliko o gubitnicima, ovo je ipak noć Liverpoola njegovih navijača kojih puno ima među Hrvatima u domovini i inozemstvu. Neka burno proslave ovaj europski naslov. 

Hrvatska od 2013. godine stalno ima igrača koji osvaja Ligu prvaka. Sad se Mariju Mandžukiću, Mateo Kovačiću, Luki Modriću i Ivanu Rakitiću pridružio i stoper kluba s Anfielda Dejan Lovren. 

Tottenham Hotspur v Liverpool - UEFA Champions League - Final - Wanda Metropolitano

Nije to mala stvar, Hrvati ponovno imaju prvaka Europe. Serija se nastavila, sedmu godinu zaredom igrač s hrvatskom zastavom podiže trofej Lige prvaka. Ovaj Liverpool će i iduće sezone biti među najvećim favoritima Lige prvaka, a Tottenham?!

Realno, sad je igrao finale i pitanje je kad će opet biti u završnoj utakmici Lige prvaka. I, da, bilo je to finale bez žutog kartona. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet