Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ipak Kopić? Hajduk ima novog trenera poslije otkaza Carrillu

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Danas će se finiširati posljednji detalji dogovora i već sada se može potvrditi da će Hajduk najkasnije sutra objaviti da je Kopić novi trener te da će i preuzeti momčad i voditi je sljedećeg vikenda u Puli

Iako u prethodna dva pokušaja nije došlo do dogovora između Hajduka i Željka Kopića (prije Burića i Pušnika), treći pokušaj dogovora se pokazao kao sretan i Kopić bi od sutra trebao preuzeti vođenje Hajduka.

Od odlaska Joana Carrilla Kopić je figurirao kao ozbiljan kandidat, i dok su Splićani kontaktirali brojne druge trenere, a menadžeri im nudili brojna inozemna rješenja, Kopić je strpljivo čekao i dočekao.

Danas će se finiširati posljednji detalji dogovora i već sada se može potvrditi da će Hajduk najkasnije sutra objaviti da je Kopić novi trener te da će i preuzeti momčad i voditi je sljedećeg vikenda u Puli. 

Na koncu je presudilo Kopićevo poznavanje prilika u HNL-u i Hajduku, njemu neće trebati proces prilagodbe, jer jako dobro zna kako dišu Hajdukovi sljedeći protivnici, ali zna s čim raspolaže igrački kadar.

Očekuje se službena potvrda, no, Željko Kopić je po svemu nasljednik Joana Carrilla na klupi Hajduka. 

Komentari (92)
  • Kopić je rješenje.On poznaje mentalitet dalmatinaca,Futača,Ohandze,Memole,oba Saida,Fomičova,Ismajlija,Lopeza,Šehića,Hamze,Savasa,Kožulja,Kvesića,Almeide.. Jebem vas glupe.Imate jednoga dalmatinca a i taj je kurac od ovce.A da vam zaigra i Bojan Islamović? Vi ste sprdnja od kluba ali treba i jedan takav klub imati u ligi.Na radost i veselje osta

    12. 11. 2017,   17:58
  • E moj Kopiću, nisi ni svjestan gdje dolaziš

    12. 11. 2017,   20:13
  • sjajno, s njim imamo šanse da ostanemo u prvoj ligi

    12. 11. 2017,   19:37