Obavijesti

Sport

Komentari 811

'Treće' poluvrijeme: Hrvatski navijači napadnuti kamenjem!

'Treće' poluvrijeme: Hrvatski navijači napadnuti kamenjem!
9

Skupina srpskih huligana nakon utakmice Hrvatska-Francuska presrela je kolonu hrvatskih navijača koji su se vraćali kući te su njihova vozila zasuli kamenjem

VIDEO

Samo dan nakon što su dvojica srpskih građana napala petoricu hrvatskih navijača, a pritom dvojicu lakše ozlijedili, u Novom Sadu se u utorak oko20.45 sati, nakon utakmice s Francuskom, dogodio još jedan huliganski izgred.

Najmanje 50 automobila hrvatskih registracija oštetili su srpski huligani. Razbijali su aute na parkiralištima u Novom Sadu, a najgore je bilo na putu prema Hrvatskoj, pokraj Bačke Palanke. Tamo je veća grupa nasilnika dočekivala hrvatske navijače i razbila im 30-ak automobila.

U izgredu su ozlijeđena dva hrvatska navijača. Zagrepčanin N.J. (34) je pretrpio ozljede glave nakon što je pogođen kamenom, dok je drugi navijač izboden nožem.

Ukupno je privedeno 200 navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neidentificirana skupina huligana presrela je kolonu automobila i autobusa te ih je zasula kamenjem. Policijske snage blokirale su crpku na kojoj se zaustavila kolona hrvatskih navijača, a policijska pratnja usmjerila je kolonu do srpsko-hrvatske granice. 

S nekoliko desetaka automobila skinute su hrvatske tablice, a nekoliko ih je išarano. Bilo je i nekoliko manjih izgreda u gradu.

Prema pisanju Telegrafa, razlog za odmazdu srpskih navijača navodno je bilo navijanje hrvatske publike u SPENS-u, koja je tijekom utakmice s Francuzima skandirala "Vukovar, Vukovar" i "Mi Hrvati". Nakon toga je preko interneta dogovore napad, piše portal pozivajući se na forume.

Šef srpske policije uputio ispriku hrvatskim navijačima

U međuvremenu je uslijedio hitan sastanak direktora srpske policije Milorada Veljovića i hrvatskih kolega na kojem je tema bila spriječavanje incidenata na europskom rukometnom prvenstvu u Srbiji. 

Veljović je u utorak navečer uputio ispriku navijačima hrvatske rukometne reprezentacije. Potvrdio je kako je u tijeku identifikacija napadača te da u istrazi sudjeluju i pripadnici hrvatske policije koji borave u Srbiji. Istaknuo je kako će se srbijanska policija pobrinuti za sigurnost svih navijača reprezentacija sudionica na europskom prvenstvu te kako će im ona "biti na raspolaganju 24 sata".


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 811
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida