Obavijesti

Sport

Komentari 2

Treće slavlje u nizu! Medveščak u Domu sportova srušio i KAC

Treće slavlje u nizu! Medveščak u Domu sportova srušio i KAC
1

Sa 47 osvojenih bodova iz 33 utakmice Medveščak trenutačno drži sedmo mjesto na ljestvici, dok je KAC sa 63 boda iz 34 utakmice drugi. Na vrhu su Vienna Capitalsi sa 74 boda iz 33 utakmice

VIDEO

Hokejaši Medveščaka ostvarili su treću uzastopnu pobjedu u EBEL-u, oni su u subotu u Domu sportova svladali KAC iz Klagenfurta sa 3-2 (1-1, 1-1, 1-0).

Medveščak niti u jednom trenutku utakmice nije gubio, vodio je sa 1-0, 2-1 i 3-2. Gosti su u prve dvije trećine uspijevali izjednačiti, no u trećoj im to nije pošlo za rukom.

U prvoj je trećini Medveščak došao u vodstvo golom Samsona Mahboda (13:07), no izjednačio je Johannes Bischofsberger (17:52). Već početkom drugog dijela Garrett Noonan (20:14) je vratio prednost "medvjedima" samo da bi Julian Talbot (37:21) poništio i tu prednost. Ipak, nakon što je Sondre Olden (55:10) nešto manje od pet minuta prije kraja i treći put doveo Medveščak u vodstvo, gosti iz Klagenfurta nisu imali vremena uzvratiti.

Sa 47 osvojenih bodova iz 33 utakmice Medveščak trenutačno drži sedmo mjesto na ljestvici, dok je KAC sa 63 boda iz 34 utakmice drugi. Na vrhu su Vienna Capitalsi sa 74 boda iz 33 utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

KAC i Medveščak ponovno će se susresti već na Novu godinu, u ponedjeljak u Klagenfurtu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu