Obavijesti

Sport

Komentari 7

Trener Cardiffa zaplakao: Ovo mi je najteži trenutak u karijeri

Trener Cardiffa zaplakao: Ovo mi je najteži trenutak u karijeri
1

Tijelo koje su izvukli iz olupine aviona na dnu Engleskog kanala je Emiliano Sala, potvrdila je policija. Za pilotom Daveom Ibbotsonom još se traga, potvrdila je policija u četvrtak navečer

VIDEO

Nogometni svijet još oplakuje argentinskog napadača Emiliana Salu (28) koji je poginuo u padu aviona iznad Engleskog kanala.

Do četvrtka navečer tinjala je nada, a obitelj se nije mogla pomiriti s gubitkom Sale. Ranije ovog tjedna izvučena je olupina aviona s jednim tijelom u njoj, a nakon identifikacije utvrđeno je da se radi o tijelu napadača Cardiffa Emiliana Sale.

Pokretanje videa...

00:55

O svemu se oglasio i trener Cardiffa Neil Warnock koji je u suzama govorio na pressici:

- U nogometu sam više od 40 godina i ovo mi je definitivno najteži tjedan u karijeri, uvjerljivo najteži - govorio je Neil Warnock.

- Ovo je traumatično, čak i sad se ne mogu sabrati. Sala i svi ostali igrači su moja djeca i samo razmišljam o tome kako ih zaštititi - rekao je emotivni Warnock i dodao da '24 sata' na dan razmišlja o tragediji koja je zadesila Salu.

- Tri-četiri igrača su nam također u očajnom psihičkom stanju. Pomažu nam psiholozi. Neizdrživo mi je kad sam sam sa vlastitim mislima. Ja bih trebao biti motivator, ali: tko će mene motivirati? I zato kažem, najozbiljnije razmišljam o ostavci. Kad pokušam raditi svoj posao prva misao mi je 'Ma kakav nogomet'... - završio je Neil Warnock.

Igrači se boje letenja

Igrači Cardiffa prvi su put letjeli avionom nakon Salina nestanka (21. siječnja op.a.) i nije im bilo svejedno. Od Cardiffa do Londona, gdje su igrali susret s Arsenalom, ima tek 211 kilometara zračne linije, ali...

- Nije bilo lagodno, mnogi igrači su kazali kako ne žele na taj put, boje se letenja - kazao je Bjelokošćanin Sol Bamba (34), jedan od stupova obrane velškog kluba, za BBC.

Uprava Cardiffa ništa nije prepustila slučaju pa je angažirana stručna pomoć.

- Klub nam je osigurao psihologa i mislim da neki dečki moraju otići do njega - otvoreno je rekao Bamba i dodao da mu je jako teško jer je Salu poznavao i osobno, preko zajedničkog agenta.

Podsjetimo, Emiliano Sala bio je u avionu Piper PA-46 Malibu koji je nestao prije dva tjedna na letu iz Nantesa u Cardiff. Uz njega je u avionu bio još samo pilot Dave Ibbotson (60).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao