Obavijesti

Sport

Komentari 65

Trener 'lokosa' priča o derbiju s Dinamom i umire od smijeha

Trener 'lokosa' priča o derbiju s Dinamom i umire od smijeha
1

Dobrodošli na najsmješniji gradski derbi na svijetu. Lokomotiva je u 24 utakmice starijem bratu uzela jedan bod, i to kad je Dinamo već osigurao naslov. Smiješno je i trenerima koji najavljuju 'derbi'

VIDEO

Što napisati o utakmicama Dinama i Lokomotive, a da već nije dosadno, prožvakano, već viđeno i - smiješno? Možda da pustimo trenere da pričaju.

Recimo, Lokomotivinog Marija Tokića, koji je pokušavao ostati ozbiljan dok je najavljivao derbi za koji baš svi znaju kako će završiti, ali nije mu baš išlo.

Video je objavljen u emisiji Sport nedjeljom.

SamoRiječanima vjerojatno neće biti smiješno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO (OD 0:40)

 

Dečki, samo bez faula

Derbi na Rujevici je iza nas, stanje na ljestvici je isto.

Rijeka ima četiri boda više od Dinama i u sljedećem kolu dočekuje Split.

Dinamo igra kod Lokomotive, na čijoj klupi sjedi nekadašnji 'modri' stoper.

- Pa sljedeće kolo nam dolazi Dinamo. Utakmica... jako teška za naaas, je l' tako - suzdržavao se Tokić da ne prasne u smijeh.

Suci u prosjeku pokazuju 1,6 kartona na utakmicama Dinama i mlađe seke, devet puta žutih uopće nije bilo, 'lokosi' su starijem bratu uzeli jedan bod u 24 utakmice i to u sezoni kad je Dinamo već osigurao titulu, a sad neće imati ni trojicu prvotimaca koji su kod 4-0 protiv Cibalije, dobili kartone zbog kojih ne mogu igrati derbi.

Tokić bez trojice koji su dobili kartone kod 4-0 za 'lokose'

Lokomotiva je u 24 utakmice starijem bratu uzela jedan jedini bod, i to u sezoni kad je Dinamo već osigurao naslov. Joško Jeličić utakmice Dinama i Lokomotive nazvao je 'nogometnim incestom' i dodao kako mu je žao svih koji to moraju gledati.

Posljednjih godina više od 110 igrača prešlo je iz Dinama u Lokomotivu i obrnuto, što je nogometni rariret kad dva kluba, od kojih je jedan ušao u prvu ligu s email adresom nklokomotiva@nk-dinamo.hr, igraju u istom rangu natjecanja.

Ginu protiv Rijeke, a tu se čiste od kartona

Lokomotiva protiv Dinama neće moći računati na Petra Bočkaja, Jana Doležala i Ivana Šunjića. Sva trojica dobila su kartone na utakmici protiv Cibalije zbog kojih preskaču zagrebački derbi. Sva trojica kartone su dobila kod 4-0 za 'lokose'.

 - Na Rujevici dobiju sedam kartona, a ovdje se čiste tri ponajbolja igrača. Pa ako Rijeka osvoji ovaj naslov, ti momci su stvarno heroji - rekao je Joško Jeličić.

Prije dvije i pol godine tadašnji trener Lokomotive Tomislav Ivković tražio je od svog igrača Marija Muse da namjerno dobije žuti kako bi propustio Dinamo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu