Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Trener mi predloži odmor, a ja se samo zahvalim na ponudi'

'Trener mi predloži odmor, a ja se samo zahvalim na ponudi'
1

Ne mislim stati. Dobro se osjećam, tijelo me sluša. Kad planiram završiti karijeru? Stalno me to pitaju, ali odgovor nemam. U lipnju mi istječe ugovor sa Slaven Belupom pa ću razmisliti, kaže nam Ivan Krstanović

VIDEO

Može li se vrhunski nogomet igrati s "30 i kusur godina"? Pitajte neuništivog Ivana Krstanovića (36), čovjek rastura, a za mjesec će dana napuniti 37 godina. Pogađate, najstariji je nogometaš u HNL-u, prati ga tek Leon Benko (36) koji je mlađi 310 dana.

Da godine stvarno nisu bitne najbolje demonstrira upravo Krstanović. U prvenstvu je zabio osam golova iz 15 nastupa, a u srijedu je u četvrtfinalu Kupa srušio Goricu golom za 2-1. Došao je do brojke od devet golova ove sezone. Više golova od njega zabio je samo Osijekov Mirko Marić, on se zaustavio na 12 golova ove sezone.

- Ne mislim stati. Dobro se osjećam, tijelo me sluša. Kad planiram završiti karijeru? Stalno me to pitaju, ali odgovor nemam. U lipnju mi istječe ugovor sa Slaven Belupom pa ću razmisliti - javio nam se Krstanović.

Slaven Belupo i Inter Zaprešić sastali se u 17. kolu HT Prve lige

Krstanović nema neku posebnu tajnu svog trajanja na velikoj sceni.

- Treniram isto kao prije kad sam imao 20, 25 godina. Pazim na prehranu, ozljede su me zaobišle. Samo sam u Dinamu imao problema s upalom pubične kosti - objašnjava Krle. 

U Slaven Belupu uživa. Momčad je u dobroj seriji, ušlo se u polufinale Kupa.

- Ugodno sam iznenađen. Zvao me Slaven i prije tri-četiri godine, ali nije se realiziralo. Ovdje se zna tko što radi, organizacijski je to odlično posloženo. Igramo dobro pod gospodinom Stipićem. Nemojte me krivo shvatiti, dobro se radilo i kod gospodina Sertića, ali sad igramo bolje, od noge do noge, psihološki smo na boljoj razini. 

Slaven Belupo i Inter Zaprešić sastali se u 17. kolu HT Prve lige

Treneri se mijenjaju, ali neuništivi napadač iz Tomislavgrada traje.

- Nekad mi trener dođe i kaže: "Ivane, sad ću te odmoriti", ali samo se zahvalim na ponudi. Želim igrati, pun sam motiva.

Krstanović je šesti strijelac HNL-a svih vremena, zabio je 96 golova. Tomislav Erceg bježi mu dva gola.

- Prema mojoj računici bježi mi jedan gol, haha - ispravio nas je Krle pa dodao:

- Ma mogu prestići i njega i Mumleka... Sve ja to pratim, to mi je motiv više da se nastavim baviti ovim sportom.

U Hrvatskoj mladih napadača "ni za lijek".

- Ma ima ih, ali ne dobivaju baš priliku. Moj savjet im je da idu negdje gdje će imati zajamčenu minutažu. Kako možete očekivati da će neki mladić trpati kao na traci, a igra "svake prijestupne". Pa i ja s 36 godina izgubim osjećam kad sam malo ozlijeđen i propustim dvije-tri utakmice - završio je napadač Slaven Belupa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu