Obavijesti

Sport

Komentari 3

Trener Plzena: Povisio sam ton u poluvremenu, morao sam to

Trener Plzena: Povisio sam ton u poluvremenu, morao sam to
1

Petković? Svaki igrač može napraviti puno veće stvari za svoju momčad ako ga suigrači hrane jednostavnim loptama, a on ih je u prvom dijelu imao previše. Kasnije smo ga iskontrolirali...

VIDEO

Trener Viktorije Plzen Pavel Vrba na press-konferenciji je bio prilično nasmijan, svjestan kako je njegova momčad u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige napravila dobar posao.

- Dinamo je bio bolji u prvom dijelu, kontrolirao susret, ali u nastavku se sve preokrenulo. Napravili smo jednu promjenu u sredini terena, s time pogodili i na kraju mislim zasluženo slavili. Drago mi je što smo uspjeli preokrenuti rezultat, velike su to stvari za nas - rekao je Pavel Vrba, pa nastavio:

- Pernica? On je za mene prvo poluvrijeme igrao sasvim prosječno, ali je u drugom dijelu bio sjajan. S obzirom da je nov igrač u našoj svlačionici, mislim da je njegova minutaža ove sezone primjerena.

Češke medije zanimalo je koliki će problem uoči uzvrata za Viktoriju biti neigranje kapetana Hubnika koji je skupio žute kartone...

- To može biti problem, pogotovo jer sada na raspolaganju nismo imali ni drugog stopera Hejdu, a pitanje je hoće li on biti spreman za uzvrat. No, pronaći ćemo neko rješenje i za tu stopersku poziciju.

Pavel Vrba je odgovarao prilično kratko, tako se u jednoj rečenici osvrnuo i na igru Kayembea...

- On je solidno odradio svoj posao, ali još jednom pokazao da je bio dobar izbor to što smo ga doveli u našu momčad.

Bruno Petković vam je u prvom dijelu radio velike probleme, što ste rekli igračima u poluvremenu, kako ga zaustaviti?

- Svaki igrač može napraviti puno veće stvari za svoju momčad ako ga suigrači hrane jednostavnim loptama, a on ih je u prvom dijelu imao previše. Tako je i njemu sve bilo puno lakše. Poslije izjednačujućeg gola smo preuzeli inicijativu, udaljili Dinamo od našeg gola, pa tako i Petkovića puno bolje iskontrolirali. Igračima sam povišenim tonom rekao da je ovo natjecateljska, a ne pripremna utakmica - završio je Vrba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica