Obavijesti

Sport

Komentari 97

Trener vulgaris: M. Krstičević psuje, ugasite sve mikrofone!

Trener vulgaris: M. Krstičević psuje, ugasite sve mikrofone!
1

Stalno viče i psuje, zato uvijek miče čupave televizijske mikrofone od klupe. Zove ih ‘pudlice’ i uvijek zaduži nekoga da ih makne prije utakmice, otkrivaju igrači Hajduka

VIDEO

Strašno je kako se trener Mišo Krstičević ponaša. Psuje, viče te ostavlja vrlo ružnu sliku o sebi i klubu. Sramota je da nas onako navlači pred kamerama i sucima, da psuje publici..., govore u glas igrači Hajduka.

O trenerovu problematičnom načinu komunikacije prvi je progovorio Anas Sharbini. No slično govore i igrači iz aktualne momčadi, koji su zbog straha od kazne željeli ostati anonimni.

- Ako prijaviš ozljedu, prema tebi se ponaša kao prema izdajniku. On je i trener i psiholog i liječnik. U sve se miješa. Stalno pita tko je nezadovoljan, no nitko se ne usudi reći bilo što da ga ne otjera - kažu igrači.

Muči ih i njegov način rada. Tvrde kako zbog toga gube utakmice.

- Na pripremama smo radili po 6-7 sati i nitko nije rekao ni riječi. To je normalno, no suludo je da i tijekom sezone treniramo u istom ritmu. Svatko tko se imalo razumije u nogomet vidi da nam nedostaje svježine i agresivnosti, da padamo u zadnjih pola sata i gubimo bodove. Vjerujte, imamo osjećaj da bismo pomeli i Lokomotivu, i Osijek, i Rijeku, i Inter samo da nas ne ‘ubija’ na treninzima tijekom tjedna, da imamo malo svježine - žale se igrači i dodaju:

- Po cijele dane smo na stadionu. Kaže nam da dođemo u devet sati i onda sjedimo bezveze do treninga. Mladi smo, željeli bismo sjesti na kavu s prijateljima, djevojkama... A kad ga zamolimo za slobodno jutro, odgovori tako da imamo osjećaj krivnje.

Mišo za psovke mora platiti kaznu od 3000 kuna

Disciplinski sudac 1. HNL Krešimir Vlajčević kaznio je Mišu Krstičevića sa 3000 kuna zbog vrijeđanja suca Ivana Bebeka tijekom utakmice Hajduka i Intera. Psovao je i nasrtao na svoje igrače nakon što su se htjeli pozdraviti s glavnim sucem poslije utakmice.

Krstičević ne bira: Vrijeđa pomoćnike, navijače i suce...

Popis verbalnih delikata Miše Krstičevića je dugačak. Osim sa sucima i igračima, zakačio se s pomoćnim trenerom Šeparovićem zbog “zatvaranja” utakmice u Milanu, a psovao je i vrijeđao i gledatelja koji mu je predbacio da igra zatvoreno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani