Obavijesti

Sport

Komentari 14

Trenera Cibone smeta Zadrov gas do daske: To su kompleksi

Trenera Cibone smeta Zadrov gas do daske: To su kompleksi
1

Cibonin trener je u Draženovu domu, u dvorani koja je dobila ime po igraču koji je uvijek išao do kraja, zamjerio treneru Zadra jer je tjerao igrače da - idu do kraja. Zadar je slavio 31 razlike u Zagrebu

VIDEO

To je njegov stil, kompleksi su čudo. Pa ja imam brdo pobjeda protiv Zadra, možda to ne pratite... Imaju pravo na revanš, ali ovakve stvari... Ja to ne radim, iako sve poštujem. Mogao sam zvati i time-out na kraju pa nisam, rekao je Ivan Velić, trener Cibone nakon debakla protiv Zadra u Zagrebu i poraza od 31 razlike u ABA ligi.

Na klupi Zadra bio je Ante Nazor, trener kojeg se Cibona riješila pred kraj prošle sezone i koji je 20 sekundi prije kraja utakmice u Zagrebu, kad je sve bilo gotovo i kad je bilo jasno da će Zadar slaviti, pozvao akciju i išao na novi koš. 

Zadar razbio Cibose u Zagrebu, igralo se za siromašne iz Gline
Zadar razbio Cibose u Zagrebu, igralo se za siromašne iz Gline

Slavio je Zadar 97-66 za najveću pobjedu protiv Cibone u povijesti. Zadrani su već u trećoj minuti imali 12-3, u sedmoj je to bilo 25-6, a početkom druge četvrtine 38-18! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zadar nije stao ni kad je bilo gotovo što su u Ciboni vidjeli kao problem.

Iako ne bi trebali.

 

Jedini problem je da je bezidejna i neraspoložena Cibona kod kuće izgubila 97-66 od direktnog rivala u borbi za ostanak u ABA ligi.

- Jednom sam u Zadru imao situaciju... Nisam protiv Cibone išao na veliku prednost pa sam imao problem s upravom. Nisam htio nikoga uvrijediti, Cibona je veliki klub, ali od igrača tražim da igraju ozbiljno od prve do zadnje minute. Pa zadnju utakmicu izgubili smo baš zbog zadnjeg napada - opravdavao se Ante Nazor, iako se nije imao baš nikakvog razloga opravdavati niti je Zadar imao razloga stati.

POGLEDAJTE GALERIJU

Zagreb: Cibona protiv Zadra u 8. kolu ABA lige Zagreb: Cibona protiv Zadra u 8. kolu ABA lige Zagreb: Cibona protiv Zadra u 8. kolu ABA lige
23
| Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na kraju krajeva, Cibonin trener je u Draženovu domu, u dvorani koja je dobila ime po igraču koji je uvijek išao do kraja, zamjerio kolegi jer je tjerao igrače da  - idu do kraja?!

Pokušajte zamisliti scenu u kojoj trener Dinama na Poljudu kaže svojim igračima: 'Dečki, ajde, dosta. Zabili smo im već dovoljno'. Ili obrnuto. Ili, recimo, da je netko rekao Draženu: 'Hej, lakše malo, pa pobijedili smo'.

Baš je u Draženovu domu Zadar održao Ciboni lekciju iz košarke.

I ne samo košarke.

- Nismo se pojavili na parketu, čestitam Zadru, mi smo bili izvan ritma i bez energije - dodao je trener Cibone Ivan Velić.

Zadar je nakon osam kola sedmi s tri pobjede i pet poraza.

Cibona je deveta s istim omjerom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska