Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tri dinamovca na popisu: Žuti zvao zaboravljenog 'Slovenca'

Tri dinamovca na popisu: Žuti zvao zaboravljenog 'Slovenca'
1

Pred reprezentativcima Bosne i Hercegovine posljednja su dvije utakmice kvalifikacija za EURO 2020. Iako teško mogu proći dalje u ovom dijelu, Prosinečki će tražiti bodove za dodatne kvalifikacije s tri igrača Dinama

VIDEO

Nakon poraza od Grčke (2-1), Bosna i Hercegovina izgubila je skoro sve šanse za direktni plasman na Euro 2020. Za direktan prolaz dalje trebaju dvije pobjede u posljednja dva kola uz poklapanje rezultata Grčke i Armenije. Izabranike Roberta Prosinečkog sad čekaju utakmice protiv Italije kod kuće i Lihtenštajna u gostima.

Prvi susret je na rasporedu 15. studenog protiv Italije kod kuće, dok se utakmica protiv Lihtenštajna u gostima igra tri dana kasnije. Za te reprezentativne akcije, Robert Prosinečki je pozvao tri igrača zagrebačkog Dinama. Doduše, samo su dvojica u trenutnom rosteru - to su Amer Gojak i Izet Hajrović, dok je na popis dodao i Luku Menala koji je trenutno na posudbi u slovenskoj Olimpiji.

POPIS BiH

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Golmani: Ibrahim Šehić (Erzurumspor), Kenan Pirić (Maribor) i Jasmin Burić (Hapoel Haifa)

Obrana: Sead Kolašinac (Arsenal), Toni Šunjić (Dinamo Moskva), Ermin Bičakčić (Hoffenheim), Eldar Ćivić (Ferencvaroš), Marko Mihojević (Erzgebirge), Adnan Kovačević (Korona Kielce) i Zoran Kvržić (Rijeka)

Vezni red: Mato Jajalo (Udinese), Muhamed Bešić (Sheffield United), Gojko Cimirot (Standard Liege), Miralem Pjanić (Juventus), Elvis Sarić (Al Ahli), Rade Krunić (Milan), Amer Gojak (Dinamo Zagreb), Haris Duljević (Nimes Olympique) i Haris Hajradinović (Kasimpaša)

Napad: Edin Džeko (Roma), Luka Menalo (Olimpija), Armin Hodžić (MOL Fehervar), Edin Višća (Istanbul Bašakšehir), Izet Hajrović (Dinamo Zagreb) i Dino Hotić (Maribor).

Podsjetimo, Luka Menalo još nema nijedan nastup u natjecateljskim utakmicama u dresu Bosne i Hercegovine, a zaigrao je u dva navrata u prijateljskim susretima. Debitirao je 29. siječnja 2018. protiv SAD-a (0:0), a drugi je put igrao 1. veljače u porezu protiv Meksika (1-0).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi