Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tri modna mačka stigla u HNL: Hajrović, Steliano i Božinov...

Tri modna mačka stigla u HNL: Hajrović, Steliano i Božinov...
1

KAKVI MANEKENI Dinamo, Hajduk i Rijeka u zimskom prijelaznom roku doveli su Izeta Hajrovića, Filipa Steliana i Valerija Božinova, sve odreda nogometaše sa stilom. Neobičnim...

VIDEO

Mantru koju modne kuće ponavljaju posljednjih nekoliko sezona, a to je da je sve dopušteno - zimska pojačanja Dinama, Hajduka i Rijeke, Izet Hajrović, Filip Steliano i Valerij Božinov, doslovno su shvatili.

Valerij Božinov se u kariranim odijelima fura na holivudskoga glumca Chrisa “Thora” Hemswortha i bivšeg Versaceova modela, glumca Jamesa Marsdena, koji se često pojavljuju u ovom uzorku.

 

@biljanadoll ❤

Objavu dijeli Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86)

Ovaj ekscentrični print jamči instantno okretanje glava gdje god se pojavite, posebno ako se u njega odjenete od glave do pete, a što je bugarski nogometaš, sigurni smo, osjetio na svojoj koži. Kombinaciju je, doduše, pokušao “smiriti” crnom dolčevitom te crnim lakiranim visokim tenisicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Karirano očito voli i mladi Rumunj Steliano Filip, koji je u pokušaju da bude opušten i casual otišao malo predaleko.

Na vjenčanju se pojavio u kariranom sakou, podvrnutim tamnim trapericama i loafericama na bosu nogu. Ako ikad morate nositi čarape, onda je to na vlastitom vjenčanju. Osim ako ste Dikan Radeljak i ženite se na plaži.

No čini nam se kako je modno najslobodniji Izet Hajrović, koji se doslovno obgrlio logotipovima. Da, logomanija posljednjih godina vlada modnim svijetom, no bosanskohercegovački je nogometaš otišao korak dalje.

Jakna, hlače, marama, Vuitton, Vuitton, Vuitton... OK, shvatili smo, voliš Louis Vuitton i možeš si to priuštiti.

Podsjetio nas je na notorni outfit Justina Timberlakea s crvenog tepiha MTV-jevih nagrada, negdje početkom dvijetisućitih, kad je pod rukom s Britney Spears pokazao kako nikad ne nositi traper.

Hajrović se na Instagramu inače voli pohvaliti svojim modnim kombinacijama, najčešće je to, osim omiljenog mu Louis Vuittona, Gucci (naravno, od glave do pete). Suigrači mu na to pišu: “A, moj Izete...”. Upravo je tako reagirao suigrač iz reprezentacije Edin Džeko, koji je, vidjevši Izeta, od glave do pete odjevenog u Louis Vuitton, napisao: “A, moj, Izete...”.

Kako god bilo, ovaj tercet neće možda kvalitetno podignuti igru HNL-a, ali stilski - hoće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet