Obavijesti

Sport

Komentari 0

Tri varaždinska trenera gledala tradicionalni susret generacija

Tri varaždinska trenera gledala tradicionalni susret generacija
1

Rijetko koji grad u Hrvatskoj može se pohvaliti takvim tercetom nogometnih trenera kao što to može Varaždin. Taj tercet bio je na susretu bivših igrača Varteksa i Varaždina te sadašnjih igrača NK Varaždina

VIDEO

Riječ je o izborniku Zlatku Daliću, Samiru Toplaku, treneru Intera iz Zaprešića i Branku Ivankoviću, treneru Persepolisa, koji je direktno iz Irana došao na stadion Varteksa.

- Stigao sam iz Zagreba prije par minuta. Odgodio sam par stvari jer je ovo tradicija koja se propušta. Veseli me ljude da vidim ljude s kojima sam igrao, družio se i ljude oko kluba – rekao je izbornik Zlatko Dalić iza kojeg je sezona iz snova.

Trenutno najdugovječniji trener 1. HNL Samir Toplak, koji već pet godina vodi Inter iz Zaprešića, uvijek nađe vremena da se s nogometnim prijateljima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekao sam već i prije: ovo okupljanje je jače od promjena imena, od svih rangova u kojem je ovaj klub igrao. Najvažniji su ljudi i kad vidite koja su to imena igrala ovdje ili vodila klub, sve to govori kakav je Varteks, jer za mene je to uvijek Varteks bez obzira na ime, velik klub – naglasio je Toplak koji je prijašnjih godina uvijek igrao, no ovaj put se nije svukao.

- Na vrijeme sam shvatio kad više ne mogu – nasmijao se Toplak.

Rezultat je u tradicionalnom susretu uvijek u drugom planu. Stare su predvodili iskusni znalci Mario Lučić, Drago Papa, Andrija Balajić, Dino Kresinger i Goran Mujanović, a za njih je zaigrao i sadašnji napadač drugoligaša Varaždina Leon Benko.

Mladi su bili predvođeni Dejanom Glavicom, Darijom Jertecom i Josipom Golubarom. Iako su Mladi vodili 5:1, na kraju je završilo 5:5. Za Mlade su po dva gola zabili Glavica i Črnko, a jednog je dodao Gavranović. Za Stare su se u strijelce upisali po dva puta Sačer i Liber, dok je jednog postigao Lučić.

Kasnije se sve preselilo u VIP salon. Uglavnom lijepa varaždinska nogometna tradicija koja se iz godine u godinu mora održavati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu