Obavijesti

Sport

Komentari 1

Triler završnica: Podravka je imala sve pa ispustila pobjedu

Triler završnica: Podravka je imala sve pa ispustila pobjedu
1

Hrvatske prvakinje su 40 sekundi prije kraja utakmice imale pogodak prednosti i napad, ali nakon izgubljene lopte gošće su uspjele izjednačiti i osvojiti važan bod

VIDEO

U susretu trećeg kola C skupine rukometne Lige prvakinja Podravka Vegeta je u Koprivnici odigrala 27-27 protiv slovenskog Krim Mercatora.

Premda je vodila praktički cijelu utakmicu, u pojedinim dijelovima i sa četiri gola prednosti, Podravka ipak nije uspjela ostvariti pobjedu. Hrvatske prvakinje su 40 sekundi prije kraja utakmice imale pogodak prednosti i napad, ali nakon izgubljene lopte gošće su uspjele izjednačiti i osvojiti važan bod.

U prvih 15 minuta utakmice gledali smo izjednačenu igru, Podravka tada serijom 4-0 od rezultata 7-7 bježi na 11-7. Do poluvremena su gošće smanjile na dva gola zaostatka (15-13). U nastavku susreta Krim se približio na samo gol zaostatka (16-15), no hrvatske prvakinje su zabile dva uzastopna gola za +3 (18-15).

U 48. minuti ekipa Zlatana Saračevića je imala i četiri pogotka prednosti (22-18), ali se Krim još jednom vratio smanjivši na 24-23. Kada je Podravka tri minute prije kraja susreta ponovo stigla do tri pogotka razlike (27-24) činilo se kako će bodovi ostati u Koprivnici. Ipak, Krim je 40 sekundi prije kraja susreta smanjio na 27-26, Podravka je imala napad za potvrdu pobjede, no Korina Karlovčan je izgubila loptu, a Tjaša Stanko u kontri izjednačila. Podravka u preostalih 18 sekundi nije uspjela zabiti gol za pobjedu.

U domaćim redovim najefikasnije su bile Natalija Čigirinova s pet golova, te Alena Ikhneva i Dejana Milosavljević sa po četiri gola, dok su u slovenskom sastavu najefikasnije bile Tamara Mavsr sa 10 i Tjaša Stanko s pet golova.

U drugom susretu iz skupine u nedjelju se sastaju Thuringer i Gyor ETO KC.

Na ljestvici vodi Gyor sa četiri boda, Podravka i Krim imaju po tri boda, a Thuringer je na začelju bez bodova.

U idućem kolu Podravka 3. studenog gostuje u Ljubljani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani