Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Troicki urlao sucu: Dođi ovdje, napravit ću problem, kunem se!

None Foto: Slavko Midzor/PIXSELL 4

Dođi, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi, napravit ću problem - ponavljao je srpski tenisač supervizoru, a onda je počeo urlati na i suca nakon što je izgubio servis pred kraj drugog seta na turniru u Hamburgu...

Srpski tenisač, Viktor Troicki, poražen je u 3. kolu Challenger turnira u Hamburgu od Španjolca Zapate Mirallesa sa 6-3, 7-6, no poraz nije ono zbog čega će ostati upamćen. Naime, Troicki se naljutio na suca zbog kojega je izgubio servis pred kraj drugog seta pa se odlučio raspraviti sa sucem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Linijska sutkinja zaboravila se oglasiti nakon jednog outa koji je pogodio srpski tenisač, pa je naknadno dala je znak da je bio out. Troicki je podivljao i krenuo raščistiti situaciju.

- Dođi, kunem ti se da ću napraviti problem. Dođi, napravit ću problem - ponavljao je srpski tenisač supervizoru, a onda je počeo urlati na i suca:

- Želiš li problem? Pozovi ga! Kunem ti se da ću se derati još glasnije ako se ne predomisliš. Nemoj lagati, ona nije ništa rekla. Vidio sam da je bila zbunjena i nije znala što je vidjela - vrištao je Troicki.

I supervizor i sudac nisu pretjerano reagirali na njegova negodovanja, ali je Troicki i dalje negodovao.

- Nije njezina krivica, tvoja je krivica. Ali ne krivim tebe - rekao je sucu koji ga je potom upitao što očekuje od njega.

- Iskreno, ne očekujem ništa od tebe. Možda jedino da padneš sa stolca. Samo to - odgovorio je Troicki. 

Komentari (7)
  • Legenda!! Da padnes sa stolca!! Ha ha ha

    25. 10. 2019,   19:30
  • Jazo

    25. 10. 2019,   19:40
  • šta mu je žena kriva što je on fulao servis? Kompleksaši su to.

    25. 10. 2019,   22:15