Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trump u jež-cipelama osvojio SP: 'Snooker ili žene? Oboje!'

None Foto:

Prozivala ga je javnost, pisalo se da nije dovoljno posvećen sportu, da će ga upravo život playboya koštati karijere. Ipak, on je naslovom svjetskog prvaka dokazao da je šampion i prije svega sportaš

Judd Trump (29) u ponedjeljak je osvojio naslov svjetskog prvaka u snookeru.

OK, bio je Trump svojevremeno i broj 1 (2012. op.a.), ali u finalu ga je čekao legendarni John Higgins koji ga je 2011. već tukao u finalu Svjetskog prvenstva.

Trump je sa 18-9 isprašio svog škotskog rivala i osvojeno Svjetsko prvenstvo zapravo je kruna ove sezone. Trump je slavio na Mastersu, na Svjetskom Grand Prixu, Otvorenom prvenstvu Sjeverne Irske i sada na Svjetskom prvenstvu.

Vrhunskih 27 frameova gledateljima su priuštili Trump i Higgins, a u posljednjim frameovima Trump je bio raspoloženiji i koncentriraniji i ludilo je moglo početi.

Judd Trump je dečko iz Bristola, ali je pomalo atipičan Englez. U društvu ga zovu 'Mr. Haircut 100', a iako to možda ne odaje toliko za biljarskim stolom - veliki je ženskaroš.

Jednom prilikom su ga pitali: 'Da moraš birati između života playboya i igrača snookera što bi bio?', a ovaj je ispalio:

- Pa oboje! - iako, dodao je da mu titula playboya možda i ne priliči.

Hm, kad pogledamo njegov životni stil dobije se drugačiji dojam. Dizajnerska odjeća, skupi automobili, odmori na luksuznim detinacijama - poprilično glamurozno.

Judd Trump preferira i vozi BMW-e te Rolls Roycesove i ima bogatu kolekciju jurilica kojom se često pohvali na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RR 💫⭐️🌟

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🚖🙋🏻‍♂️

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It’s a celebration 🎉

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

Trump obožava putovanja, a nakon naporne sezone voli otići na luksuzne destinacije. Često s prijateljima ode do New Yorka, Los Angelesa, a bio je i u Dubaiju kod legendarnog 'Salt Baea', majstora odrezaka kod kojeg je bila svaka javna osoba koja drži do sebe i svog statusa u društvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙌🏻

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐎 🐴 🤷🏻‍♂️

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

Britanac nosi samo dizajnersku odjeću, a najčešće ga možemo vidjeti u Gucciju, dok je na ruci nezaobilazan Rolex. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙋🏻‍♂️🙇🏻‍♂️

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Say hello to my little friend”

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you see the 🍑🍰

A post shared by Judd Trump (@judd147t) on

Ukrao show cipelama

Prozivala ga je javnost, pisalo se da nije dovoljno posvećen sportu, da će ga upravo život playboya koštati karijere. Ipak, on je naslovom svjetskog prvaka dokazao da je šampion i prije svega sportaš, a devet milijuna funti na računu potvrđuju da je usput i jako uspješan.

- Na Twitteru mi je u statusu pisalo da samo povremeno playboy, ali maknuo sam to - kazao je Trump koji se s godinama uozbiljio.

Zamislite koliko uđe u glavu protivnicima kad se na natjecanjima pojavi u svojim jež-cipelama. Naime, ekstravagantan kakav je, Judd Trump na turnire dolazi u crnim ulaštenim cipelama koje su prepune metalnih zubaca. Pogađate, cijena cipela je basnoslovna, čak 2000 funti. Zvijezda je rođena.

Foto: screenshot/twitter

Komentari (13)
  • ima se para u ovom snookeru izgleda

    7. 5. 2019,   11:18
  • Ma bez obzira na sve ovo ja ga i dalje smatram mirnim dečkom,u usporedbi sa O'Sullivanom i dalje jako puno kaska što se tiče karizme.Prije 2 godine u prvom kolu je završio sa senzacionalnim ispadanjem kao i Ronnie ove godine,prošle ga je izbacio baš Higgins u decideru,a ove godine ga je baš nadigao kada je to najviše trebalo i to u finalima puno iskusnijeg Higginsa i djelovalo je kao da je Trump u svom 8.finalu.Iako ni ove godine nije krenilo baš najbolje,u prvom kolu je zamalo ispao od Tajlanđanina Un-Nooha i u decideru je odigrao jedan jako hrabar double i pogodio ga(tko zna šta bi bilo da nije) i nakon toga je sve teklo glatko do naslova.Šteta u finalu su bila i dva dobra pokušaja za 147 i obojica su izvukla neke nemoguće poteze,ali ipak nisu uspjeli doći do "obojanih" kugli i 147 .I još bi nadodao baš mi je bilo žaoGilberta kojega je izbacio Higgins u polufinalu,baš simpa lik i baš se vidjelo nakon poraza da je bio dotučen...

    7. 5. 2019,   11:42
  • Skrolam po vijestima i ucini mi se da vidim Trumpa ali morao sam bolje otvoriti oci jer nije cesto da se ovdje vidi clanak o snukeru. Inace u clanku ima nekoliko neistina iz kojih se vidi da ga je pisao netko tko nije poznavatelj. Inace,Trump je bio favorit u finalu jer je Higgins ovdje dosao van forme i bez samopouzdanja.

    7. 5. 2019,   11:37