Obavijesti

Sport

Komentari 44

Tucak: Hrvatska ovako treba uvijek izgledati, vratili smo se

Tucak: Hrvatska ovako treba uvijek izgledati, vratili smo se
4

Iako Francuska nije bila dostojan protivnik Hrvatskoj u drugom kolu vaterpolskog EP-a, ipak je poslužila "barakudama" za podizanje forme uoči nastavka natjecanja

VIDEO

Francuski vaterpolisti ne mogu se nositi s hrvatskima. "Barakude" su ih u prošlogodišnjoj Svjetskoj ligi svladale sedam odnosno šest golova razlike, a sada više nego na obje utakmice zajedno. U drugom kolu beogradskog EP-a bilo je 20-5 za Hrvatsku.

- Odigrali smo jako dobru utakmicu, zaista kvalitetnu u obrani I tranziciji s puno kontranapada, onako kako želim da izgleda Hrvatska. Francuska nema našu kvalitetu, ali je reprezentacija koja može kazniti bilo koga - rekao je Ivica Tucak.

Dobra igra razveselila je izbornika nakon visokog poraza od domaćina Srbije na startu.

- Vratili smo se na onaj put na kojem smo i htjeli biti, čekati trećeplasiranu momčad iz skupine A, ići dalje u turniru korak po korak, dizati se i biti pravi onda kada će to biti najbitnije - dodao je Tucak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Maro Joković koji je zabio četiri gola, od čega tri u uraganskoj prvoj četvrtini koju je Hrvatska dobila 7-0.

- Utakmicu smo doslovno rutinski odradili. Nakon lošeg uvoda u EP, imali smo dosta lakšeg protivnika i zadatak. Ispunili smo očekivanja i drago mi je da je završilo ovakvom razlikom - rekao je Joković.

Nakon trećeg kola protiv Malte u četvrtak od 9:30, "barakude" će u osmini finala najvjerojatnije na Nizozemce, a u četvrtfinalu bi ih čekao pobjednik skupine D, Mađarska ili Grčka.

- Francuska nije toliko slaba koliko rezultat pokazuje. Sada smo gotovo sigurno drugi. Vjerujem da ćemo proći osminu finala, a onda se koncentriramo za četvrtfinale gdje očekujemo pravog protivnika - kazao je Sandro Sukno, strijelac tri gola.

U drugoj utakmici skupine B Srbija je svladala nejaku Maltu 20-2.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića