Obavijesti

Sport

Komentari 32

Tucak: Imali smo vjeru u ove momke, a sad idemo po zlato!

Tucak: Imali smo vjeru u ove momke, a sad idemo po zlato!
1

Stalno se potencira to što sedam godina nismo pobijedili Srbiju i to nam je, naravno, smetalo. Jednostavno, bilo je to vrijeme u kojem su oni bili bolji, a sad dolazi naše vrijeme, poručio je izbornik

VIDEO

Puno je lakše kad imate vjeru. Mi smo imali vjeru u ovu momčad. Nisam govorio prazne rečenice, inače ne govorim prazne rečenice, rekao je izbornik Ivica Tucak nakon jedne od najvećih pobjeda u mandatu na klupi hrvatske vaterpolske reprezentacije.

"Barakude" su nakon sedam godina svladale Srbiju na velikom natjecanju 12-11 i drugi put uzastopce izborili finale Svjetskog prvenstva.

- Zahvalan sam dečkima na zajedničkom radu, na zajedništvu i na fantastičnom vaterpolu koji igramo - dodao je smireni izbornik u razgovoru za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ludilo u Budimpešti! Hrvatska ušla u finale svjetskog prvenstva Reporteri: Anja Dobranić i Antonio Bevanda

Posted by 24sata on 27. srpnja 2017

Torpedirao nas je Andrija Prlainović sa šest golova, ali ostale jake pojedince uspjeli smo neutralizirati. Odlični su s naše strane bili Sandro Sukno i Maro Joković s po tri gola.

- Mandića i Filipovića i smo zaustavili. Svi smo odlično funkcionirali kao momčad iako smo primili 11 golova. Srbija je fantastična ekipa, ali evo, završio je taj čin, a mi smo došli po zlato. Naravno, ovo je velika pobjeda. Danas ćemo se malo opustiti i uživati - kazao je Tucak.

- Stalno se potencira to što sedam godina nismo pobijedili Srbiju i to nam je, naravno, smetalo. Jednostavno, bilo je to vrijeme u kojem su oni bili bolji. Mi smo, kad bi oni poveli, brzo gubili glavu, upadali u veliki rezultatski minus, ali večeras smo znali da možemo pobijediti. Bili smo spremni za ovu utakmicu i vjerujem da nakon srpske dominacije protiv nas dolazi naše vrijeme - istaknuo je.

U završnoj utakmici u subotu od 20:30 čekaju nas domaćini Mađari. Bit će to pravi spektakl.

- Bit će još i slađe kad pobijedimo i njih. Mađari su domaćini i izvanredna su momčad. Sigurno će na njima biti veći pritisak. Mislim da smo kvalitetniji, imamo širinu i fantastično ćemo se pripremiti za utakmicu. Idemo po zlato - nedvosmisleno je poručio Ivica Tucak.

24sata u Budimpešti: Sve je spremno za finale

Budimpešta: Jutro nakon velike pobjede nad Srbijom, sve je već spremno za Mađare! Reporteri: Antonio Bevanda i Anja Dobranić

Posted by 24sata on 28. srpnja 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica