Obavijesti

Sport

Komentari 23

Tucak: Što smo sve promašili, pa normalno da smo izgubili...

Tucak: Što smo sve promašili, pa normalno da smo izgubili...
4

Osam golova je pristojan rezultat protiv Mađara, ali napad nije bio na nivou. Kad se to dogodi u jednoj ovakvoj utakmici, normalno je da se i izgubi, kaže Tucak

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija izgubila je četvrtfinale Europskog prvenstva protiv Mađarske 8-5 i ispala iz borbe za medalju. Nema razloga za sreću u reprezentaciji.

- Potpuno zaslužena pobjeda Mađara jer su odigrali jednu odličnu utakmicu. Mi smo donekle u obrani izgledali dobro, ali šteka u napadu što je sigurno zasluga njihovog golmana koji je danas branio fenomenalno. On je danas napravio tu razliku. Što je tu je, to je sport. Zato ga volimo, zato ga i igramo. Uvjeren sam da ćemo na sljedećem natjecanju biti bolji - rekao je kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije Josip Pavić.

Hrvatska je, u globalu, ostavila prosječan dojam. U dvije najvažnije utakmice je zakazala.

- Izgubili smo utakmicu od Mađarske zasluženo. Bili su bolji cijelu utakmicu i mislim da smo cijeli turnir odigrali ispod nivoa. To se prije svega odnosi na ove dvije utakmice koje smo podbacili (protiv Srbije i sad ova protiv Mađarske). Nažalost smo ispali iz borbe za medalju - tužnim glasom je rekao Damir Burić.

Izbornik Ivica Tucak je svjestan situacije, ali zna i da su sljedeće na redu Olimpijske igre.

- Što reći... Zaslužena pobjeda Mađarske. Previše toga nismo danas iskoristili da bi mogli računati na pozitivan rezultat. Previše propuštenih šansi, zicera, izrađenih situacija, peterac. Što ja znam što smo sve danas promašili... Obrana i nije bila toliko loša. Osam golova je pristojan rezultat protiv Mađara, ali napad nije bio na nivou. 

- Kad se to dogodi u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika onda je normalno da se utakmica i izgubi. Idemo sad pokušati završiti ovaj turnira na najbolji mogući način. I onda napraviti analizu ovog stanja danas za Olimpijske igre - zaključio je izbornik vaterpolske reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica