Obavijesti

Sport

Komentari 12

Tucak oštar prema sucima: Pa to je bilo ubojstvo za naš sport

Na kraju smo izgubili jer više nismo nikoga imali. Od sredine posljednje četvrtine više imali niti jednog igrača. Kako će tek izgledati u Tokiju s 11 igrača, pitao se izbornik nakon utakmice koju je Hrvatska izgubila 10-11

VIDEO

Odigrali smo vrhunsku utakmicu. Zadnji smo im gol poklonili, rekao je Ivica Tucak nakon poraza hrvatskih vaterpolista od Srbije.

Domaćin je bio bolji za samo jedan gol. Završilo je 11-10. Naši s igrači vodili gotovo čitav susret, ali Srbi su se uspjeli odvojiti krajem treće i početkom četvrte četvrtine.

- Na kraju smo izgubili jer više nismo nikoga imali. Od sredine posljednje četvrtine više imali niti jednog igrača. Ne želim komentirati suđenje. Ako krenemo tim smjerom, ne znam gdje ćemo stići. Ne znam koliko je ukupno bilo isključenja, ali to je ubojstvo za ovaj sport. Kako će tek izgledati u Tokiju s 11 igrača? - rekao je Tucak.

Barakude izgubile u Beogradu, Srbi pljeskali hrvatskoj himni

Utakmica na Tašmajdanu je prošla bez ijednog incidenta. Domaća je publika nakon intoniranja 'Lijepe naše' zapljeskala. Pohvalio je sjajnu atmosferu i izbornik.

- Bila je to lijepa utakmica u predivnoj atmosferi. Čestitam publici u Beogradu na korektnom navijanju za svoju državu, ne vrijeđajući ni u jednom trenutku moju reprezentaciju - kazao je.

Hrvatska je u prvom kolu pobijedila Kazahstan, a u četvrtak igra posljednju utakmicu trećeg kruga protiv Australije. Srbija je prva u našoj skupini sa šest bodova, Hrvatska i Australija imaju po tri boda, a Kazahstan je bez bodova. U četvrtfinale idu sve reprezentacije, a poredak nakon utakmica po skupinama odredit će parove nokaut faze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu
On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening