Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tulum u avionu: Reina je "zlostavljao" Ikera i Saru

None Foto: Youtube 4

Španjolsko slavlje nakon Južne Afrike nastavilo se i u avionu na putu prema Madridu. Golman Reina bio je "glavni". Pjevao je Casilassu i Sari

Avionski let iz Južne Afrike do Madrida bio je dugačak, naravno, ako niste Pepe Reina. Njemu je 12-satno putovanje prošlo u trenu. Golman Liverpoola bio je glavni zabavljač u avionu na putu prema Madridu. Sa zlatnom medaljom oko vrata, pjevao je plesao i zabavljao sve prisutne.
- Kad će ovaj više zašutiti - vjerojatno su si mislili oni koji su imali poveze preko očiju pokušavajući odrijemati malo.
Ali Pepea Reinu to nije brinulo. Čovjek se opustio i slavio naslov svjetskih prvaka. Posebno se "namjerio" na Ikera Casillasa, golmana i kapetana "furije" i njegovu djevojku Saru Carbonero. Reina im je cijelo vrijeme pjevao, i dok je Casillas pokrio lice rukom, Sara se sramežljivo smijala. Reina je u zagrljaju s Ramosom i Villom potom poveo i "vlakić" kroz avion. Casillas je odahnuo, konačno se mahnuo. Španjolska reprezentacija sletjela je u Madrid. Primio ih je kralj, a na ulicam - kaos. Tri milijuna ljudi dočekalo je bogove nogometa. Reina je u to vrijeme vjerojatno negdje spavao.

Komentari (13)
  • Hahaha Casillas na brusnici a ova legenda Reina amortus hahahaaa... Kraljina!!!!

    13. 7. 2010,   09:11
  • zasluženo slavlje.. haha a Reina je kralj

    13. 7. 2010,   09:11
  • casillasa cura stisla za jaja pa ne smije s njima slaviti :)

    13. 7. 2010,   09:11