Obavijesti

Sport

Komentari 11

Nacrtao mural u čast Khabibu: Sad ćemo svi navijati za njega

Nacrtao mural u čast Khabibu: Sad ćemo svi navijati za njega
7

ISTANBUL Neki smatraju da nisam trebao uhvatiti kraj borbe, ali to je zapravo novi početak, rekao je Turčin Mehmet Emin Turkmen, koji je nacrtao mural u čast pobjede Khabiba Nurmagomedova

VIDEO

Nisam ovo planirao, sve je došlo nekako spontano. Dugo sam čekao borbu zbog vremenske razlike, rekao je Turčin Mehmet Emin Turkmen, koji je ovjekovječio trenutak u kojem je Khabib Nurmagomedov natjerao Conora McGregora na tapkanje.

POGLEDAJTE VIDEO

Mural na kojem Nurmagomedov drži McGregora u zahvatu gušenja oduševio je i UFC prvaka lake kategorije.

Dagestanac ga je objavio na svom Instagramu.

- To je malo dalje od centra Istanbula pa turisti putuju kako bi ga vidjeli i uslikali. Neki smatraju da nisam trebao uhvatiti kraj borbe, ali to je zapravo novi početak. Mislim da je Khabib za muslimane novi Muhammad Ali. Od sad će cijela Turska pratiti njegove borbe i navijati - rekao je Mehmet Emin Turkmen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somewhere in Turkey 🇹🇷 Desteğiniz için teşekkür ederim.

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Nurmagomedov je pobijedio McGregora, ostao neporažen i zadržao pojas lake kategorije UFC-a. Borba je imala ružan uvod jer je Irac provocirao Nurmagomedova, vrijeđao mu obitelj i ismijavao vjeru, a za njegovog menadžera bubnuo je da je sudjelovao u terorističkim napadima na SAD 11. rujna.

Khabib zaprijetio: Ako izbacite mog brata iz UFC-a, idem i ja!
Khabib zaprijetio: Ako izbacite mog brata iz UFC-a, idem i ja!

Nurmagomedov je na sve to ostao miran i odgovorio mu u kavezu. Kao da je namjerno odugovlačio, dominirao je od prve minute i u četvrtoj rundi zahvatom gušenja utišao lajavog Irca. 

Bio je to kraj borbe i početak kaosa jer je Nurmagomedov krenuo na McGregorov tim koji se nalazio uz kavez. Potukao se s Conorovim sparing partnerom, Irac je krenuo za njim, ali tada su u kavez ušli ljudi iz Khabibovog tima i napali McGregora.

MMA: UFC 229-Nurmagomedov vs McGregor

Još se čeka odluka Atletske komisije Nevade koja je nadležna za taj event. Ako Nurmagomedov zbog incidenta na kraju borbe bude suspendiran na dulje vrijeme, šef UFC-a Dana White najavio je kako će mu uzeti pojas.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića