Obavijesti

Sport

Komentari 69

Spektakl u Puli! Bayern 90-ih pobjednik je sjajnog turnira...

Spektakl u Puli! Bayern 90-ih pobjednik je sjajnog turnira...
12

Bayern 90-ih pobjednik je spektakularnog turnira u pulskoj Areni. Oni su u finalu pobijedili tim Srebrić koje je predvodio Marijan Mrmić, dok su treće mjesto podijelili tim Kranjčar i Bayern 2000-ih predvođen Olićem...

VIDEO

Nogometne legende minhenskog Bayerna i hrvatske nogometne reprezentacije, koja je 1998. godine osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj, odmjerile su snage u ponedjeljak navečer u pulskoj Areni u sklopu spektakularnog programa kojeg je pripremila Turistička zajednica Istarske županije.

Antički amfiteatar je tako prvi put postao nogometno borilište, ili preciznije, zbog nedostatka prostora - malonogometno.

Pokretanje videa...

00:15

Riječ je o nogometnom revijalnom spektaklu, u kojem je rezultat u drugom planu, osmišljenom u sklopu ugovora o strateškom partnerstvu Turističke zajednice Istre i moćnog bavarskog kluba koji je i ove sezone, pod ravnanjem hrvatskog stručnjaka Nike Kovača, osvojio naslov prvaka Njemačke.

Za ovu priliku u parteru Arene postavljen je travnati malonogometni teren veličine 40 x 20 metara.

- Ovo je prekrasno i nešto veličanstveno te odlična promocija za Pulu, Istru i cijelu Hrvatsku. Dokaz je to kako je Istra i u takvim projektima predvodnica hrvatskog turizma - poručio je ministar turizma Gari Cappelli koji je izveo početni udarac u prvom polufinalnom dvoboju.

Iako je to u ovom trenutku manje bitno, prvo mjesto osvojio je Bayern 90-ih čiji su igrači pokazali sjajnu formu unatoč poznim godinama. Oni su pobijedili tim Srebrić 3-2 u napetom finalu, a pobjednika smo saznali kada je minu prije kraja Hrvat Vidaić zabio Hrvatima i donio Bayernu premijerni naslov pobjednika turnira pulske Arene.

Treće mjesto prijateljski su podijelili tim Kranjčar i Bayern 2000-ih. Bila je to spektakularna utakmica u kojoj smo vidjeli 10 golova u 20 minuta, a posebno su briljirali Gaudio i Klasnić. Gaudio je zabio tri gola, dok je Klasnić podsjetio na prošlost kada je kao od šale 'maltretirao' protivničke braniče. Imao je i ovaj put nekoliko magičnih poteza te pokazao da i dalje ima nevjerojatnu nogometnu moć. 

Spektakularna noć u Puli za svaku pohvalu. Noć pod zvijezdama i pored zvijezda za povijesnu utakmicu u Amfiteatru starom 2000 godina...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba