Obavijesti

Sport

Komentari 2

U Bologni ide brat na brata! Simone 'tjera' Pippa s klupe?

U Bologni ide brat na brata! Simone 'tjera' Pippa s klupe?
3

Nije 100 posto sigurno, al' nije ni isključeno: ako Simoneov Lazio pobijedi Pippovu Bolognu (a to je ne samo lako moguće nego i vrlo vjerojatno) brat bi brata mogao - 'potjerati' s klupe!

VIDEO

U punom pogonu danas su Serie A i Premirship. Navečer derbi Inter-Napoli, Juventus na opasnom gostovanju kod Atalante, lider Liverpool čeka svog bivšeg trenera Rafu Beniteza...

Nogometno Štefanje je pred nama, ali nigdje veće nego u obitelji Inzaghi.

Od 15:00 na Dall'Ari slijedi 'bratski trenerski rat' jer Bologna vs. Lazio je Pippo protiv Simonea... Inzaghi na Inzaghija!

Kao igrači, obojica najisturenije špice svojih momčadi, bili su jasno odvojeni: Pippo - svjetska klasa koja je sve osvajala s Juventusom i Milanom, Simone - jedva prosjek, u devet godina Prve lige tek 28 golova.

Al' kad su burazi završili s igranjem, a počeli s treniranjem nogometa, stvar se 100% okrenula.

Mlađi brat, bolji trener

Simone je igrom slučaja dobio šansu u Laziju. 'Ludi' Marcelo Bielsa je potpisao ugovor pa za dva tjedna jednostavno otišao iz Rima. Klupski čelnici su u ljeto 2016. na klupu instalirali S.Inzgahija kao privremeno rješenje i - evo ga i dalje na istom mjestu. Odveo je Lazio u Ligu prvaka, prošle sezone isti uspjeh uzeo mu je Inter tek u zadnjem kolu, a Simoneov 3-5-2 jedno je od najjačih oružja Serie A.

Afirmirao je de Vrija, Milinkovića-Savića, Luisa Alberta, 'u život' vratio Immobilea, nogometnu mladost vratio Lucasu Leivi... Inzaghijev Lazio ima deset puta manje love od, primjerice, Milana, a dvije je godine u vrhu Serie A i Simone je već sadašnjost, a istodobno (s obzirom na tek 42 godine starosti) najveća trenerska nada talijanskog nogometa.

Stariji brat, otkaz nad glavom

Pippo je tri godine stariji, ali je igrao četiri godine duže od brata. Zato što je bio nemjerljivo kvalitetniji. Kao trener vratio je Veneziju u Serie B, a u pokušaju da uđe u Serie A ispao od Palerma. Prošlog ljeta dobio je šansu u Bologni s kojom se od prve minute ove sezone bori za opstanak. I stalno mu nad glavom visi otkaz. Jer njegova Bologna igra dosadan, prezatvoreni nogomet, a golovi su rijetkost. Totalna suprotnost onoga što je bio kao igrač.

Simone bratu u Bolognu dolazi kao četvrti u Serie A, njegov je Lazio u zoni Lige prvaka. Pippo ga čeka kao 18-oplasirani sa Bolognom koja je ispod crte opstanka.

Nije 100% sigurno, al' nije ni isključeno: ako Simoneov Lazio pobijedi Pippovu Bolognu (a to je ne samo lako moguće nego i vrlo vjerojatno) brat bi brata mogao - 'potjerati' s klupe!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom