Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Brazilu policajci sa suzavcem rastjeravali igrače po travnjaku

None Foto: Screenshot/globoesporte 3

Nakon uzvrat polufinala Lige Goiano, Atletico GO-Vila Nova, dogodila se opća tuča na terenu pa je policija suzavcem rastjeravala i igrače, a liječnici morali pomagati odmah na travnjaku

Da policija pendrecima, vodenim topovima i suzavcem krene na masu razularenih "navijača" vidjeli smo, na žalost, već bezbroj puta. Ali da se policijskim suzavcem po travnjaku rastjerava igrače... To je, izgleda, brazilska 'ekskluziva'.

U Ligi Goiano, Atletico Goianense je nakon pet godina došao do finala. Prva utakmica: 1-1 i jedan crveni karton... Uzvrat: 1-0 za Atletico, još jedan crveni pa - opća tuča uz pepper sprej specijalne policije i liječničku intervenciju odmah na travnjaku.

Specijalcima se, logično, nije raspravljalo sa potpuno nekontroliranim agresivcima nego su uletjeli i aktivirali neke turbo-raspršivače pepper spreja pa lijepo smirili "genijalce" koji su umjesto udaranja jedni drugih lijepo bratski zajedno primali liječniku pomoć.

Foto: Screenshot/globoesporte Foto: Screenshot/globoesporte

Tučnjavu su izazvali i igrači, ali i članovi stručnih stožera kojima se uobičajena pozdravljanje i ćakulanje nakon utakmice "malo" otelo kontroli...

Foto: Screenshot/globoesporte

Komentari (2)
  • Prejak je u njima taj juznjacki temperament.

    10. 4. 2019,   14:46
  • ovo nema veze s nogometom

    9. 4. 2019,   17:37