Obavijesti

Sport

Komentari 2

U komi je zbog nepodnošljivih bolova, imat će tešku operaciju

Srpski košarkaški centar Ognjen Kuzmić (29) teško je stradao u prometnoj nesreći kada je sa Porscheom očešao BMW, a zatim odletio 200 metara od mjesta nesreće. Nalazi se u Hitnom centru u Beogradu

VIDEO

Informacije oko košarkaša Ognjena Kuzmića (29) pojavljuju se na kapaljku. Najnovije vijesti iz Srbije kažu da je pred njim izrazito komplicirana operacija. Centar Crvene zvezde je još uvijek u Hitnom centru u Beogradu, ali će ubrzo biti prebačen na odjel maksilofacijalne kirurgije koji se bavi bolestima koje se nalaze u području lica, čeljusti i usta.

- Tamo ga čeka veoma komplicirana operacija budući da mu je vilica smrskana - prenosi Blic riječi pouzdanog izvora i dodaje da je košarkaš i dalje u umjetno izazvanoj komi. Liječnici su je izazvali jer bi u protivnom trpio nepodnošljive bolove.

Srpski košarkaš je za vikend nastradao u teškoj prometnoj nesreći. Crvena zvezda je u ponedjeljak objavila ohrabrujuće informacije o njegovom stanju. Iz kluba su poručili kako nema dodatnih komplikacija, da je stanje košarkaša stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno. Kuzmić je teško ozlijeđen u nesreći koja se dogodila na putu Banja Luka - Prijedor u Ramićima.

Nalazio se u Porscheu koji je očešao BMW, a zatim odletio 200 metara. Kuzmić je pretrpio teške ozljede glave i grudnog koša, slomljene su mu obje vilice. Hitno je helikopterom u nedjelju poslijepodne prebačen u Beograd. Njegov suputnik Bogdan Ilić (29) je i dalje na aparatima u bolnici u Banja Luci.

Košarkašku karijeru je započeo u banjalučkom Borcu, a imao je i dvogodišnju NBA epizodu u Golden State Warriorsima. S reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na Europskom prvenstvu 2017. godine, a odmah iduće sezone je preselio u madridski Real. U Zvezdu se vratio nedavno, a s klubom je potpisao ugovor na dvije godine.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica