Obavijesti

Sport

Komentari 35

U Milanu bijesne: Penal je bio nepostojeći, pokrali su nas...

U Milanu bijesne: Penal je bio nepostojeći, pokrali su nas...
1

Žalili smo se cijelo vrijeme na bizarni zvuk koji se čuo kad god bi mi išli napadati. Ne znam što je to bilo, flauta ili nešto drugo, ali uopće nije pravedno što su to koristili, požalio se sportski direktor Leonardo...

VIDEO

Od talijanskog velikana Milana, ostalo je nažalost samo ime. Talijani su ispali iz Europske lige izgubivši kod Olympiacosa 3-1. Rossonerima je bio dovoljan i bod, kao i minimalan poraz, no nisu ni to uspjeli ostvariti, te su tako svoje natjecanje u Europi završili na trećem mjestu. Ispred njih su završili Betis i Olympiacos, a iza njih samo Dudelange.

Žestoko je sinoć bilo u svlačionici Milana, a Gennaro Gattuso i sportski direktor Leonardo grmjeli su od bijesa, a za svoj neuspjeh optužili su suce i flautu. Penal Abatea nad Fortounisom po njima je nepostojeći.

- Penal za njih je bio nepostojeći, a treba dobro pregledati i njihove ostale golove. Kad ispadneš iz Europe na ovakav način, u vrijeme kada se koristi VAR, jako je teško prihvatiti konačan rezultat.  Smiješno je da se VAR ne koristi u europskim natjecanjima, a svaka liga ga skoro ima - ljut je bio Leonardo nakon ispadanja Milana iz Europe.

Požalio se također i na čudne zvukove koje su ometale njegovu momčad na stadionu u Pireju, a za sve mu je kriva flauta.

- Žalili smo se cijelo vrijeme na bizarni zvuk koji se čuo kad god bi mi išli napadati. Ne znam što je to bilo, flauta ili nešto drugo, ali uopće nije pravedno što su to koristili, ometalo nas je i bilo je jako iritantno. Sudac je morao prekinuti igru i reći navijačima da prestanu. Kad god su zabili, taj zvuk je bio sve glasniji - požalio se sportski direktor Milana.

Brazilac se nikako ne može pomiriti s ispadanje, unatoč tome što je grčka momčad nadigrala Talijane.

- Velika je nepravda što smo ispali, no tome su presudili svi ovi incidenti koji su se dogodili. Jednostavno ne mogu šutjeti - zaključio je.

Legendarni Gennaro Gattuso nije bio toliko kritičan prema sucima, ali zato je bio bijesan na svoju momčad. Jao njima kad dođu na trening.

- Mi smo im jednostavno poklonili pobjedu. Ljut sam jako jer smo morali biti puno bolji unatoč svim incidentima koji su se dogodili. Bilo je nekih sudačkih pogrešaka, no kada napraviš osam šansi u ovakvoj atmosferi i onda počneš raditi glupe pogreške. Neka smo ispali, nismo zaslužili proći dalje - kaže Gattuso.

Milanu je bio dovoljan bod i poraz od jedan razlike, no pokleknuli su što ih je koštalo ispadanja iz europskih natjecanja. Debakl je ovo za talijanskog velikana, ali u Serie A koliko toliko guraju, gdje se trenutno nalaze na četvrtom mjestu, koje vodi u Ligu prvaka. Upravo to im je i najveći cilj za narednu sezonu.

Nekim klubovima nije Europska liga dovoljna motivacija, no kad u ekipi imaš igrače poput Higuaina, Calhanoglua, Susa, svako ispadanje je sramota.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome