Obavijesti

Sport

Komentari 3

'U Minsku smo bili poput iritantno dobrih školaraca'

'U Minsku smo bili poput iritantno dobrih školaraca'
6

Iako se prošle noći nije previše spavalo, izbornik i njegovi suradnici bili su sjajno raspoloženi. Jedino pomalo brine ozljeda koljena Ivice Križanca

VIDEO

Sjedili su na terasi ispred Sheratona, smijali se i odlično zabavljali. Bilić, Asanović, Jurčević i društvo su jutro nakon Bjelorusije sretni ljudi. Golem teret pao im je s leđa, vidi se to na svakom koraku, osim kada treba zadovoljstvo podijeliti s javnosti. Kao da žele svu svoju sreću zadržati za sebe, pred novinare su izašli tihi, vidljivo nenaspavani.
- Velika pobjeda, apsolutno. Dugo smo razgovarali sinoć i složili smo se da smo napravili zaista veliku stvar - rekao je Slaven Bilić nakon noći s vrlo malo sna. Sletjeli su na Pleso oko 3.30 sati, u Sheratonu popili kratko slavljeničko piće i otišli spavati.
- Nije ova pobjeda važna samo zato što smo uzeli tri boda. Mi smo odigrali izvanrednu utakmicu, pokazali smo koliko smo zapravo jaki - kaže Nikola Jurčević, jedan od neizostavnih kotačića u stručnom stožeru. Bilića su "rastezali" na sve strane nakon utakmice, možda je zato jutro poslije govorio u bradu, kao da mu se ne priča previše.
- Znali smo da će svi naši igrači biti pravi, samo mi koji smo stalno uz njih znamo kako se ponašaju, kako se pripremaju. I zbilja, baš su svi bili na visokoj razini, nitko nije podbacio - dodao je Aljoša Asanović, iznimno zadovoljan prikazanim.
- Ovo je pravi zalet za nastavak kvalifikacija. Bili smo dominantni, iritantno dobri - rekao je Aljoša.
A onda se javio doktor Jurica Rakić:
- Ma, baš je bilo lijepo, a? To vam je tako, mi smo kao neki školarci, krenemo tek prije kraja!
Liječnici reprezentacije Rakić i Boris Nemec bili su tu iz razloga koji nije baš toliko lijep. Ivica Križanac morao je izaći na poluvremenu.
- Zbog rezultata je taj detalj možda i zaboravljen, ali njegov nas je izlazak jako presjekao, to je bio velik šok. Nadam se da će biti dobro - rekao je Bilić, a dr. Nemec pojasnio je o čemu je riječ:
- Ivica je dobio udarac u patelu, hrskavicu u koljenu. Morat će u Rusiji otići na magnetsku rezonanciju i onda će se više znati. To je jako bolna ozljeda, bojim se da bi oporavak mogao biti malo dulji.
Nije rekao znači li to da neće igrati protiv Bjelorusa i Engleza u rujnu, ali nije ni morao. Bude li pauzirao više od tjedan dana, teško će biti spreman.
- Dobra stvar u svemu tome je to što smo vidjeli da imamo pravu alternativu. Zapravo, sad smo još veći optimisti - kaže Jurčević.
Čim su odradili ovaj dio posla, cijelo društvo vratilo se na omiljeno mjesto. Stolovi na terasi Sheratona čekali su, brzo su se ponovno smijali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera