Obavijesti

Sport

Komentari 10

U prometnoj nesreći poginuo je vojnik i nogometaš NK Požege

U prometnoj nesreći poginuo je vojnik i nogometaš NK Požege
1

Audi je biciklista nosio nekoliko desetaka metara prije nego je pao na kolnik, a automobil je sletio s ceste udarivši u ogradu i parkirani drugi automobil. Nažalost, mladom čovjeku nije bilo pomoći

VIDEO

U petak 13. rujna 2019. oko 21.15 sati u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića, 19-godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom marke Audi slavonskobrodskih registarskih oznaka, nepropisno je pretjecao osobni automobil marke Fiat požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 18-godišnjak prilikom čega je prednjim dijelom vozila udario 27-godišnjeg biciklista koji je bez reflektirajućeg prsluka upravljao biciklom iz suprotnog smjera i koji je na mjestu nesreće smrtno stradao.

Nakon udara vozač se nastavio nekontrolirano kretati cestom te je sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu, a potom i u parkirani osobni automobil. On je ozlijeđen i prevezen u OŽB Požega poradi pružanja liječničke pomoći te su mu uzeti uzorci krvi i urina radi analize. Protiv 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

- U vremenu od 21.30 do 2.25 državna cesta D-38 je bila zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima - priopćila je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske.

Prema pričanju očevidaca, iza mladog čovjeka koji je poginuo bicikl je vozila njegova supruga, koja je na sreću izbjegla udar. Žena je u šoku. Pred očima joj je poginuo suprug, zbrinuli su je u jednoj kući. Kažu da je poginuli bio strastveni vozač bicikla, da je biciklom prije izvjesnog vremena išao u Međugorje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Audi je biciklista nosio nekoliko desetaka metara prije nego je pao na kolnik, a automobil je sletio s ceste udarivši u ogradu i parkirani drugi automobil. Nažalost, mladom čovjeku nije bilo pomoći unatoč naporima liječnika koji su ga pokušali na mjestu nesreće oživjeti.

O mladom mještaninu Gradca, koji je uz bicikl volio i nogomet, bio je aktivni i perspektivni igrač u više nogometnih klubova u Požeštini. Šokirani njegovi prijatelji i suigrači oglasili su se na portalu Sportalo.hr i napisali. 

"Prika, počivaj u miru!

Rođen je 2. ožujka 1992. godine praktično u bijegu od ratnog vihora koji je pogodio Bosansku Posavinu u to vrijeme. S obitelji se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve nogometne korake. Nogometnu školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove povijesti.

Nakon Slavena karijeru je nastavio u BSK-u iz Buka, a ovog ljeta se nošen ambicijom igranja u višem rangu odlučio za Nogometni klub Požega u kojem je protekle nedjelje u Slavonskog Brodu odigrao svojih posljednjih 60 minuta. Svi koji su igrali s njim i protiv njega znaju koliko je bio predan, borben, nikada nije štedio ni sebe ni suigrače ni protivnike, ostavljao je sve na terenu. Nakon samo nekoliko treninga u NK Požega trener Krunoslav Podoljak ga je prokomentirao rečenicom “Pravi igrač i još bolji čovjek!”

Bio je djelatnik Hrvatske vojske, odnedavno s činom skupnika, premješten u požešku vojarnu gdje je zajedno sa svojom suprugom Martinom kovao mnoge planove. Kako one obiteljske tako i profesionalne ali i sportske. I sve je naprasno prekinuto u jednoj sekundi. Uživanje i zajednička vožnja biciklom završeni su tragedijom. Nažalost u samo nekoliko godina ovo je druga pogibija igrača NK Slaven nakon Tomislava Šedevije.

Svi mi koji smo imali privilegiju biti njegovi prijatelji znamo kolika će praznina ostati iza njega, koliko će nedostajati sa svojom energijom, sa svojom spremnošću da pomogne, sa svojim šalama i svojim prigovaranjima i željom da sve bude savršeno, da sve bude u najboljem redu. Toliko je volio taj red, a nije ga ispoštivao i otišao je prerano…"

- Supruzi, obitelji i svim prijateljima možemo samo izraziti sućut i obećati da nikada neće biti zaboravljen - objavili su prijatelji na portalu Sportalo.hr

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, inače susjeda poginulog, nije željela komentirati nesretni događaj.

- To do sada nisam nikada činila, ne bih niti i ovom slučaju, mogu samo reći da smo svi šokirani - rekla je Jozić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener