Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

U Realu bez milosti: Mobitel će platiti 250, a nedolazak 3000€

None Foto: Reuters

Igrači Real Madrida moraju na treninge dolaziti 45 minuta ranije, a ne tolerira se ni najmanje kašnjenje. Također, ne smiju napuštati Madrid bez dopuštenja kluba, čak ni kada su ozlijeđeni ili ne igraju utakmicu

Od 250 pa sve do tri tisuće eura. Toliko će igrači Real Madrida platiti za svoje prekršaje i kršenje pravila kluba. I zbog najmanjeg prekršaja u Madridu svoje igrače dobro 'udare po džepu', a ako se on iznova ponavlja, visina kazne samo raste.

Deportes Cuatro je došao u posjed propisanih disciplinskih odredbi i kazni koje slijede ako se one prekrše. Tamo piše i da svaki igrač na trening mora doći barem 45 minuta ranije. Onaj tko zakasni pet minuta platit će 250 eura, 500 eura košta kašnjenje od 15 minuta, a sve iznad toga se kažnjava s 1.000 eura. Ako se igrač uopće ne pojavi na treningu, a za to nema opravdani razlog, klub će ga kazniti s 3.000 eura.

Foto: Becarios Marca

Klub mora odobriti apsolutno sve

O svakom odlasku iz Madrida igrači moraju obavijestiti trenera, a klub moraju reći za svaki intervju ili marketinške obveze. I u ovom sektoru kazne mogu biti do tisuću eura. Posebno je navedeno i da svi ozlijeđeni igrači moraju ostati u trening kampu do kraja sezone, osim ako imaju posebno dopuštenje trenera i liječnika. Što se tiče utakmica, u svlačionici s momčadi moraju biti i oni igrači koji se ne nalaze ni na klupi, te se moraju zadržati na stadionu barem 10 minuta nakon utakmice.

Foto: Becarios Marca

Stišani tonovi na mobitelima i obvezno vaganje

Postoji i posebna odredba o mobitelima. Svi igrači moraju imati stišane tonove kada su na masaži u kampu, tijekom razgibavanja, ali i u svlačionici te u klupskom autobusu. Kazne za kršenje ovih pravila kreću se također od 250 do 1.000 eura.

Svaki tjedan igrači se moraju izvagati u klubu, a onaj koji to ne napravi mora uplatiti kubu 250 eura. Plaća se i višak kilograma.

Foto: Becarios Marca

Komentari (19)
  • cifre ovih kazni njima su ništa, kao i kazne našim političarima za nedolazak na posao....čista simbolika

    4. 10. 2019,   11:26
  • Moraju dolaziti na treninge 45 minuta ?? A ako stanuje minutu do stadiona šta da radi, da kruži 45 min. oko stadiona dok ne istekne rok? Molim da nam novinar razjasni?

    4. 10. 2019,   11:56
  • a kazna prodavanja ronalda navasa i igranje vasqueza je 0 trofeja

    4. 10. 2019,   15:08