Obavijesti

Sport

Komentari 32

U Srbiji se prepao miša, danas je među najboljima na svijetu...

U Srbiji se prepao miša, danas je među najboljima na svijetu...
1

Noć prije utakmice na parkiralištu sam zatekao jednog igrača Francuske i konobara iz hotela. Dečko preplašen i u šoku. Ni za živu glavu nije želio natrag u svoju sobu, jer je u njoj ugledao miša, prisjeća se Zdravko Jokić

VIDEO

Kylian Mbappé večeras sa svojim PSG-om stiže u Srbiju gdje će ih na legendarnoj Marakani dočekati Crvena Zvezda u sklopu zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka, no to nije Mbappéov prvi posjet Srbiji, već drugi. Prvi mu, međutim, vjerojatno i nije ostao u najboljem sjećanju...

U ožujku 2016. godine francuski je napadač s mladom reprezentacijom stigao u Kragujevac u sklopu kvalifikacija za Euro, a tada 17-godišnji Kylian nasmrt se prepao - miša.

- Noć prije utakmice na parkiralištu sam zatekao jednog igrača Francuske i konobara iz hotela. Dečko blage naravi, fino odgojen, ali preplašen i u šoku. Ni za živu glavu nije želio natrag u svoju sobu, jer je u njoj, čim je ušao, čuo glasan cijuk i ugledao miša - rekao je za Novosti Zdravko Jokić, međunarodni sudac koji je tada bio direktor kvalifikacijskog turnira.

A događaja se prisjetila i uprava hotela u kojem su odsjeli Francuzi:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- U sobama smo tada imali skrivene trake s ljepilom, koje su u stvari mišolovke. Samo su sobarice znale za njih i bile dužne redovito ih provjeravati. Naša i Mbappéova nesreća je bila to što je on po ulasku u sobu čuo da nešto cijuče ispod kreveta, a kada je vidio miša koji se tek zalijepio na traku, pobjegao je iz sobe glavom bez obzira i dugo se nije htio vratiti u nju - prisjetili su se iz Kragujevca.

A već spomenuti konobar imao je poveću ulogu u svemu, jer je preplašenom Mbappéu neprestano govorio jednu riječ - cat. I dok je konobar mislio poslati mačku u sobu kako bi 'počistila' mišju napast, Kylian se još više preplašio... No nije mu puno smetalo!

- Na kraju se negdje oko ponoći francuski as, ipak, vratio u sobu i sutradan bio uvjerljivo najbolji igrač na terenu u Kragujevcu - zaključio je Jokić.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?