Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vođa navijača Partizana ubijen kraj Beograda hicima u glavu

None Foto: Srdjan Ilic/ Pixsell/ Facebook

U petak navečer je na jednoj benzinskoj postaji u beogradskom naselju Šumice ubijen muškarac (37). Srpski mediji pišu da se radi o vođi Partizanovih navijača, Ljubomiru Markoviću - Kići...

U petak navečer je na jednoj benzinskoj postaji u beogradskom naselju Šumice ubijen muškarac (37), a prema pisanju Kurira, radi se o kickboksaču, Ljubomiru Markoviću - Kići, inače vođi navijača beogradskog Partizana.

Upucan je s dva metka u glavu, iako je u pucnjavi ispaljeno osam metaka, a kod njega je također pronađeno oružje. Policija je i dalje na terenu i istražuje slučaj. Za sada su blokirani svi obližnji dijelovi grada kako bi što prije došli do počinitelja. 

Marković je pokušao pobjeći upravo prema benzinskoj postaji, ali je pao, nakon čega mu je ubojica prišao te ispalio hice u glavu. 

Prema pisanju Blica, mladići koji su se nalazili u jednom od obližnjih kafića, čuli su pucnjeve, a neki od njih tvrde da je ulicom projurio crni "BMW".

Osuđen na 30 godina

Inače, Marković je bio vođa grupe "Alkatraz", najpoznatije frakcije "Grobara". Bio je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva Francuza Bricea Tatona u Beogradu 2009., ali mu je kazna smanjena, pa je ove godine izašao iz zatvora u Mitrovici.

Nakon izlaska iz zatvora, vratio se na južnu tribinu stadiona JNA.

Komentari (107)
  • Sigurno bio neki fini dečko koji uvjek pozdravi u prolazu xD

    1. 11. 2019,   21:29
  • Nosio je oružje jer je cuva' svoju diplomu s fakulteta.

    1. 11. 2019,   21:29
  • Kako je živio tako je i završio!

    1. 11. 2019,   21:28