Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mladi Slovenac pao u nesvijest: Bajrić dobio kopačkom u glavu

None Foto: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL, CARL RECINE/REUTERS

Dobre su vijesti da je budan, za sve moje i njegove suigrače. Jako mi je žao, nisam imao nikakvu namjeru povrijediti ga i nadam se da će se brzo oporaviti. Vidjeti ga bez svijesti je bilo jako teško za nas, kaže Jimenez

I drugi put u samo nekoliko dana vidjeli smo još jednu stravičnu ozljedu na engleskim travnjacima. Wolverhampton je u 4. kolu Europske lige pobijedio Slovana iz Bratislave 1-0 golom Raula Jimeneza, no desetak minuta ranije isti igrač teško je ozlijedio protivničkog veznjaka Kenana Bajrića (24).

Igrala se 80. minuta, a nogometaš Wolverhamptona i Bajrić su bili u jednom duelu. Jimenez je pokušao loptu udariti škaricama, a na kraju je pogodio igrača Slovana kopačkom u glavu. Bajrić je istog trenutka pao na travnjak i ostao nepomično ležati. Svi igrači su bili u šoku, a Jimenez je u tom trenutku prisebno reagirao i odmah priskočio u pomoć nastradalom Bajriću tako što ga je stavio na bok i izvadio mu jezik.

Europa League - Group L - Wolverhampton Wanderers v Slovan Bratislava | Autor: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

U teren su odmah uletjeli i ostali igrači kao i liječnici Slovana i Wolverhamptona. Naravno, meksički nogometaš to nije napravio namjerno, ali poslije utakmice mu je bilo jako žao zbog toga.

Wolverhampton Wanderers v Slovan Bratislava - UEFA Europa League - Group K - Molineux | Autor: Tim Goode/Press Association/PIXSELL Foto: Tim Goode/Press Association/PIXSELL

- Dobre su vijesti da je budan, za sve moje i njegove suigrače. Jako mi je žao, nisam imao nikakvu namjeru povrijediti ga i nadam se da će se brzo oporaviti. Vidjeti ga bez svijesti je bilo jako teško za nas - rekao je Jimenez nakon utakmice koji je nešto kasnije zabio za pobjedu i iskoristio priliku da se ispriča Bajriću.

Europa League - Group L - Wolverhampton Wanderers v Slovan Bratislava | Autor: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Eddie Keogh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Liječnici su ukazivali pomoć oko 12 minuta, stavili su mu ovratnik te su ga odvezli u bolnicu. Nažalost, trener Slovana iz Bratislave potvrdio je da je riječ o težoj ozljedi. Zasad se samo zna da je pretrpio potres mozga.

Nažalost, ovo je već druga teška povreda koju smo imali prilike vidjeti na engleskim travnjacima. Prije samo nekoliko dana, točnije u nedjelju, Andre Gomes je slomio gležanj na utakmici Evertona i Tottenhama nakon što mu je nekoliko sekundi ranije uklizao Son Heung Min. Portugalac se previjao po travnjaku od boli, a ostali igrači su plakali i nisu mogli to gledati.

Bajrić je rođen u Ljubljani, a seniorsku karijeru počeo je u Olimpiji. Također, bio je član reprezentacije Slovenije.

Komentari (4)
  • Kenane dobro da si Slovenac, pa imas cvrstu glavu !

    8. 11. 2019,   16:34
  • Srećom Slovenci imaju tvrdu glavu

    8. 11. 2019,   16:15