Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ude srebrni u Anadiji: Dobro je, sad se mirno spremam za Rio...

Ude srebrni u Anadiji: Dobro je, sad se mirno spremam za Rio...
1

Izgubio sam dosta na saskoku, ali ono najbitnije je da sam ostvario cilj, napravio sam vježbu do kraja i sada mirno mogu nastaviti pripreme za Rio, rekao je naš gimnastičar

VIDEO

Hrvatski gimnastičar Filip Ude uspješno je testirao vježbu s kojom će za manje od dva mjeseca u Rio de Janeiru loviti svoju drugu olimpijsku medalju.

Ude je na Svjetskom kupu u portugalskoj Anadiji osvojio srebro na konju s hvataljkama s ocjenom 15,125. Još važnije je što je uspio do kraja izdržati vježbu sa velikim startom od 7,0, jednim od najvećih u svijetu za konja s hvataljkama.

- Izgubio sam dosta na saskoku, ali ono najbitnije je da sam ostvario cilj - napravio vježbu do kraja i sada mirno mogu nastaviti pripreme za Rio - rekao je Ude.

Bolji od njega bio je samo Kinez Hao Weng koji je odradio veliku vježbu i za start 7,1 dobio 16,100.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ude je prije osam godina osvojio srebrno odličje na konju s hvataljkama u Pekingu, a i nastupom u Anadiji pokazao je kako s pravom može računati na novu medalju u Riju.

Tomislav Marković je zauzeo četvrto mjesto na parteru sa 14,800 bodova. Od bronce ga je dijelilo tek 0,025 bodova. U nedjelju će se u borbi za medalje naći i naš najbolji prečaš Marijo Možnik koji je u kvalifikacijama bio treći sa 14,500 bodova.

Do finala nisu uspjeli doći buduća olimpijka Ana Đerek koja je bila 13. u kvalifikacijama grede (13,100), Matija Baron 15. na konju s hvataljkama (13,900) te Anton Kovačević koji je završio kao 11. na preči (13,550).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe