Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uefa naredi, Partizan napravi: Skratili stativu prije utakmice

None Foto: REUTERS/Novak Djurovic/screenshot/Twitter

Beogradski Partizan morao je uoči svoje europske utakmice s Astanom skratiti stativu. Da, stvarno, nije šala. Naime, Uefa je primijetila da je lijeva stativa gola pored južne tribine neprimjerene dužine...

U 6. kolu grupne faze Europske lige, nogometaši Partizana su na svome stadionu dočekali Astanu i uspješno završili zadnju utakmicu pobjedom(4-1). Susret je bio najavljen za 21 sat i dok su Beograđani bili uvjereni da je sve spremno, Uefa je pronašla problem. 

Zaposleni na održavanju stadiona u Humskoj pred sam početak utakmice morali su se prihvatiti posla jer je Uefa u svojoj uobičajenoj kontroli stadiona zaključila kako je lijeva stativa gola ispod južne tribine za jedan centimetar duža od desne. Partizan je to morao riješiti prije  21 sat kako susret ne bi kasno, a srpska se javnosti ne može načuditi. 

Na Twitteru je tako osvanula i prepiska u kojoj se vidi da je problem zaista postojao.

Nenad Danilović, zadužen za koordinaciju s Uefomprokomentirao je ovu situaciju  za tamošnji Telegraf.

- To je jedna od milijun stavki koje Uefa zahtjeva, a mi smo ju isti tren riješili. Nije bilo nikakve zle namjere, to su jednostavno propisi koji vrijede za sve klubove u ovome natjecanju - rekao je. 

 

 

Komentari (11)
  • Srbijanska posla.

    13. 12. 2019,   02:01
  • A zato je Man Utd dobio Partizan samo 1:0... Ufff dobro je, ja se već bio zabrinuo...

    12. 12. 2019,   23:59
  • Uvjek isto, samo lazu i muljaju kao nacija!

    13. 12. 2019,   07:05