Obavijesti

Sport

Komentari 4

"Američki psiho" divljao pijan, UFC-ovca ukrotili hrabri vozači

"Američki psiho" divljao pijan, UFC-ovca ukrotili hrabri vozači
1

Stephan 'Američki psiho' Bonnar nije pružao otpor kad je stigla policija i privela ga u Las Vegasu. Vozači su prije toga u koordiniranoj akciji napravili obruč oko njegovog automobila te ga zaustavili

VIDEO

Stephan Bonnar (41), koji je u UFC-u imao nadimak 'Američki psiho', vozio je pijan autocestom prema Las Vegasu u Nevadi. Policija ga je uhitila i optužila za vožnju u pijanom stanju što mu je treći takav prekršaj.

Pustili su ga uz jamčevinu od 22.000 $.

Tko zna što bi bilo da nije bilo nevjerojatne hrabrosti ostalih vozača koji su riskirali živote i zaustavili pomahnitalog UFC-ovca.

Prvo su javili policiji da netko vozi sumanuto po autocesti, da mijenja trake i da će, ako ne reagiraju brzo, biti mrtvih na cesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO

Okružili smo ga našim autima, bilo nas je šestero

Vozio je Bonnar preko 100 kilometara na sat, naglo je usporavao i vozio cik-cak, ali zaustavljen je koordiniranom akcijom građana koji su ga okružili vozilima i zaustavili.

Dvojica vozača kamiona prva su reagirala, zablokirali su Bonnara, a uključili su se i ostali vozači koji su, svaki s jedne strane, napravili obruč oko pijanog vozača i natjerali ga da stane. Stigla je policija koja je privela bivšeg borca i odvela ga u pritvor.

- Uključio se u promet praktički iz pustinje. Imao je jako puno sreće da ne naleti na nekoga. Kad se zaustavio, uopće nije sjedio na vozačevom mjestu. Vozači kamiona su ga usporili, a mi smo ga blokirali s automobilima. Bilo nas je šestero - ispričala je medicinska sestra Katie.

Kad je policija stigla, Bonnar je već bio savladan.

Nije pružao otpor, a policajci koji su ga priveli rekli su kako se miris alkohola osjetio s pet metara udaljenosti. 

Borio se s Igorom Pokrajcem

Stephan Bonnar nije se borio od 2014. godine i poraza od Ortiza.

UFC karijeru završio je s 15 pobjeda i devet poraza. Borio se s najboljima iz poluteške kategorije, gubio je od Andersona Silve, Jona Jonesa, Lyota Machide i Forresta Griffina, a 2010. godine pobijedio je našeg Igora Pokrajca.

Najpoznatiji je po prvoj sezoni Ultimate Fightera, UFC showa u kojem borci kroz turnirski tip natjecanja pokušavaju doći do ugovora za UFC.

Borio se protiv Forresta Griffina 2005. godine, izgubio je jednoglasnom sudačkom odlukom, a borba je proglašena jednom od najboljih u lakoteškoj kategoriji ikad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u
DIRIGENT RIJEČKE IGRE

Selahi: Već godinama slušam 'Petković ili Livaja'. A ni jedan ni drugi nisu najbolji u HNL-u

Prvi smo, imamo realne šanse osvojiti naslov, ali o tome se u Rijeci ne razmišlja tako, ispričao je veznjak Rijeke Lindon Selahi i otkrio tko je za njega najbolji igrač u HNL-u