Obavijesti

Sport

Komentari 111

McGregor opet divljao, nogom je pokušao udariti Khabiba...

McGregor opet divljao, nogom je pokušao udariti Khabiba...
2

McGregor i Nurmagomedov odradili su i službeno vaganje i sučeljavanje uoči UFC-a 229. Iako su čelnici UFC-a bili u strahu da bi Rus na vaganju mogao pasti, to se nije dogodilo te je vaga pokazala točno 70 kilograma

VIDEO

Odrađeno je i službeno vaganje za spektakularni UFC 229 u Las Vegasu koji počinje u noći sa subote na nedjelju. Točnije, sve počinje oko 4 ujutro po našem vremenu, a najveća borba, ona između Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova očekuje se oko 6 sati. 

Iako su čelnici UFC-a uoči vaganja bili u strahu da bi Nurmagomedov mogao pasti na službenom vaganju i ugroziti čitavu predstavu, to se ipak nije dogodilo. 

Rus je na vaganje došao među prvima, a onda je mirno došetao do vage i stao na nju. Ona je pokazala točno 70 kilograma čime je zasigurno čelnim ljudima UFC-a 'pao kamen sa srca'. 

Nakon Khabiba, pred sam kraj dozvoljenog vremena za izlazak na vagu pojavio se i Conor koji je još jednom pokazao svoju divljačku stranu. Vaga je pokazala 69.80 kilograma, a onda je uslijedio njegov 'show'. Izderao se Irac iz sveg glasa, a onda je, udarajući se šakom po prsima, napustio dvoranu za vaganje.

Ovdje pogledajte vaganje...

Inače, ovo će za McGregora biti prva borba u UFC-u još od studenog 2016. godine. Tada je Irac nokautirao Eddieja Alvareza iako je borba, po mnogima, bila gotova i prije nego su borci ušli u oktogon.

Međutim, ovoga puta će mu na putu za naslov prvaka lake kategorije stajati neporaženi Rus koji ima nevjerojatan skor 26-0.

Conor opet nasrnuo na Khabiba

Na sučeljavanju, popularnom 'faceoffu', bilo je itekako vatreno, uostalom kao i svaki put kad se ova dvojica nađu blizu jedan drugome. Khabib je stao u karakterističnu pozu za sučeljavanje kako bi ih fotografi ulovili u 'borbenom stavu', no Conor se nije mogao suzdržati. Urlao je, mahao i ponovno ludovao prema Nurmagomedovu. Odmah je između njih uskočio Dana White, a ubrzo i svi ostali. No McGregor je u tom metežu ipak uspio rukom udariti u ruku Degestancu. A kad je Khabib pokazao Ircu da slobodno krene na njega, ovaj je zamahnuo nogom i pokušao ga udariti. Na sreću između njih se našlo i onih prisebnih, ili bolje reći dobro plaćenih upravo da osiguraju ovakve situacije, i do većeg incidenta ipak nije došlo.

Ovdje pogledajte sučeljavanja Conora i Khabiba...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu