Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uh, baš je skup! Mirkin prsten stoji koliko i Rogerova zarada

None Foto: News Syndication, REUTERS/PIXSELL

Oni koji su pozornije promatrali, vidjeli su da na njenoj ruci nije tek nekakav običan prsten. Primijetio ga je i Andrew Castle, nekadašnji britanski tenisač, no njega baš i nije impresionirao

Iako je vimbldonsko finale potrajalo gotovo pet nezaboravnih punih sati, u kadrovima prijenosa tog spektakla koji su svijetu priuštili Novak Đoković i Roger Federer gotovo da ste jednako mogli gledati i same aktere i njihovu podršku na tribinama koliko se ona svidjela redatelju prijenosa.

Najviše od svih, pak, Federerova supruga Mirka. Toliko je puta bila u kadru da ste se je vjerojatno zasitili na određeno vrijeme, ali i vidjeli kakve sve geste može proizvesti na licu.

Ne djeluje po narudžbi

Međutim, oni koji su pozornije promatrali, vidjeli su da na njenoj ruci nije tek nekakav običan prsten. Primijetio ga je i Andrew Castle, nekadašnji britanski tenisač, a danas, između ostalog, i komentator. No njega baš i nije impresionirao.

Mirka Federer | Autor: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Paul Edwards/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

- Ne djeluje kao komad nakita rađen po narudžbi, zar ne?

ĐOKOVIĆ BEZ ŽENE Tooo! Daaaj! Ma neeee... Mirka Federer skroz je potrošila živce

Eh, prevario se. Kada je o nakitu riječ, tu ipak malo više zna famozni švicarski draguljar Lazar Cebbar.

- Prema mojoj procjeni, riječ je o dijamantu od sedam karata, možda i većem. Takvo kamenje odlikuje se izuzetnom čistoćom i moguće je da je u pitanju čisti dijamant, stoga me ne bi iznenadilo da prsten vrijedi i oko milijun eura.

Milijun i 320 tisuća eura, pak, njen suprug zaradio je u finalu od nagradnog fonda, znatno više od haljine koju je Mirka imala na sebi, a nju su oni koji znaju malo više procijenili na 'tek' nekoliko stotina eura.

Komentari (36)
  • Zašto je ovo u rubrici sport?

    18. 7. 2019,   11:08
  • Lol. Koji je psihički problem osobe koja će u bilo kojem trenutku promatrati nečiji prsten?

    18. 7. 2019,   11:15
  • Odkad ‘nasi’ novinari pišu onako kako se čita ...čuj vimldonsko finale, zar nije wimbledonsko finale

    18. 7. 2019,   11:37