Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uh, ovo je bilo ružno! Simić u padu slučajno ozlijedio Ademija

None Foto: Milan Sabic/PIXSELL

U 52. minuti najvećeg hrvatskog derbija između Hajduka i Dinama, igru je napustio kapetan 'modrih' Arijan Ademi. U padu je stoper Hajduka Stefan Simić slučajno 'u škare' nogama uhvatio Ademija koji je tad zamijenjen

Nije se mogao pomiriti s ozljedom kapetan Dinama, vikao je s vozila Arijan Ademi na Stefana Simića koji ga je nehotice ozlijedio. Zakačio je stoper Hajduka u padu kapetana Dinama, nekako je nogama 'u škare' zatvorio Ademijevu nogu koji je brzo tražio pomoć s bolnom grimasom na licu.

Nakon pružanja pomoći medicinska je služba odnijela s terena kapetana Dinama, a mogla je tu 'otići' Ahilova tetiva, a možda nešto u koljenu. No, Ademi je ostao bodriti svoje suigrače s klupe te vjerojatno ozljeda nije toliko ozbiljna.

Hajduk je nedugo nakon toga poveo golom Jradija u 56. minuti za erupciju oduševljenja na Poljudu. U 75. minuti Dilaver je klizećim startom s leđa spriječio Nejašmića u kontri i za to je dobio direktni crveni karton. Nakon toga 'poludjeli' su na klupi Dinama. Bjelica je normalno protestirao, dok je Ademi vikao i gestikulirao šepajući prema Batiniću koji mu je dao direktni crveni karton.

Nakon njega je pocrvenio i strijelac Bassel Jradi u 80. minuti nakon prekršaja na Theophileu.

Komentari (39)
  • Uvijek se u Splitu slučajno ozljedi Dinamov igrač. Fernandez nije igrao godinu danna, Pjaca nekoliko mjeseci a sada Ademi. Nadam se da ipak nije toliko ozbiljno

    31. 8. 2019,   20:45
  • Sad je sve OK, neće biti repova, HNS je super pošten, Brbić ban, Torcida 13 igrač... , alu prvak je poznat..

    31. 8. 2019,   21:03
  • Simic je to....stefan. A moro teška prevara.. šunjic car!

    31. 8. 2019,   20:28