Obavijesti

Sport

Komentari 30

Uhićen igrač Slaven Belupa: Na ulici se tukao s muškarcem?

Uhićen igrač Slaven Belupa: Na ulici se tukao s muškarcem?
1

Makedonski nogometaš bio je s prijateljem i navodno su se sukobili sa starijim muškarcem u centru Koprivnice. Sva su trojica ozlijeđena, jedan od njih je zadobio teže ozljede, dok su druga dvojica privedena

VIDEO

Muzafer Ejupi (31) uhićen je u Koprivnici nakon tučnjave u kojoj je teško ozlijeđen jedan muškarac (53), potvrđeno nam je iz koprivničkih sportskih krugova. Čitav grad bruji o tučnjavi na ulici koja se dogodila u srijedu u poslijepodnevnim satima.

Makedonski nogometaš bio je s prijateljem kada se sukobio sa starijim muškarcem u centru Koprivnice. Sva su trojica ozlijeđena, a jedan od njih je zadobio teže ozljede.

Dvije su osobe, od kojih je jedan Ejupi, završile u pritvoru. U tijeku je istraga nakon koje će se znati što se točno dogodilo. Podravski.hr piše da se trojac posvađao oko parkiranja.

- Jučer, 25. rujna, oko 19.40 na ulici u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića došlo je do fizičkog sukoba između trojice muškaraca starosti 53, 32 i 31 godinu. Muškarac starosti 53 godine je zadobio teške tjelesne ozljede, a 31 i 32  - godišnjak lakše. Dvije osobe su uhićene i provodi se kriminalističko istraživanje - naveli su u PU koprivničko-križevačkoj. Iz policije su poručili i da ne mogu dodatno komentirati slučaj dok traje istraga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Slaven Belupo: 'Još ne znamo što se točno dogodilo'

- Nismo dobili još nikakvu informaciju i ne možemo komentirati napise. Kada budemo znali više, obavijestit ćemo javnost - poručili su iz Kluba nakon našeg upita, a ubrzo su se oglasili i na svojoj službenoj stranici.

- Obzirom na veliki broj upita oko navodne umiješanosti našeg igrača u sukob koji se sinoć dogodio u Koprivnici, Nogometni klub Slaven Belupo ovim se putem želi obratiti javnosti. U ovom trenutku nemamo dovoljno kvalitetnu informaciju što se točno dogodilo da bi komentirali navedeni događaj. Nakon što saznamo sve detalje i nakon što nadležna tijela odrade svoj dio posla, ukoliko će biti potrebe za tim, klub će reagirati sukladno svojim pravilnicima - poručio je Slaven.

U Hrvatsku ga doveo bivši izbornik Čačić

Muzafer Ejupi je u Hrvatskoj od 2015. godine. U Koprivnicu ga je tada iz tajlandske lige doveo Ante Čačić, a između dvije epizode u Slaven Belupu igrao je i u Osijeku. Odradio je odlično sezonu 2016./17., a onda mu je u idućoj forma naglo pala.

Propustio je gotovo čitavu prošlu sezonu zbog bubrežnih problema, odigrao je samo 201 minutu za klub iz Gradskog vrta. Poremećaj bubrežne funkcije otkrili su mu liječnici u proljeće 2018. godine nakon alergoloških testiranja gdje mu je utvrđen čitav niz alergena na koje je alergičan. Nije se smio izlagati velikim tjelesnim naporima pa je mjesecima bio bez treninga.

Ejupijevo uhićenje iznenadilo je njegove sugrađane jer je uvijek bio poznat kao pravi obiteljski čovjek, nije bio sklon ekscesima. Međutim, u posljednje je vrijeme slabije igrao, minutaža mu se smanjila...

Sad je i osumnjičen za sudjelovanje u uličnoj tučnjavi.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S AMEROM GOJAKOM:

Pokretanje videa...

02:58
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića