Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uhvatio suprugu s ljubavnikom pa poludio i završio u pritvoru

None Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL

Bivši engleski reprezentativac Darren Bent završio je u pritvoru nakon verbalnog i fizičkog sukoba sa suprugom Kirsty MacLaren. Povod za svađu bio je preljub Bentove supruge, a on ju je uhvatio na djelu

U velikim se problemima našao bivši engleski reprezentativac Darren Bent (35). Završio je u pritvoru nakon što se verbalno i fizički sukobio sa suprugom Kirsty MacLaren.

Dobio je anonimni poziv da je njegova supruga s izvjesnim muškarcem u kući, odmah je otišao tamo i zatekao muškarčev automobil ispred. Pričekao je da ljubavnik ode, a zatim je poput furije upao u kuću. Dreka, vika i tučnjava rezultirala je uništenim vjenčanim prstenom vrijednim pola milijuna funti i skupocjenim odijelom nogometaša.

Policija je došla na mjesto događaja, a Bent je priveden te kratko zadržan u pritvoru. Nakon ispitivanja je pušten da se brani sa slobode.

Darren i Kirsty u braku su od 2013. godine, ali brak im je u velikoj krizi od 2018. godine kada su počele međusobne optužbe za varanje. Kirsty se za Valentinovo sukobila s Paige Harrison (25), ženom s kojom se Bent navodno viđao. 

Bent je bez kluba od 2018. kada mu je istekao ugovor s engleskim drugoligašem Derbyjem.

Komentari (15)
  • zato se ja stalno javim ženi kad se vracam s terena.nikad ne znam jel je jaci od mene..

    22. 4. 2019,   11:26
  • Veliko poniženje za muškarca.

    22. 4. 2019,   10:40
  • Najjači dio mi je "Pričekao je da ljubavnik ode, a zatim je poput furije upao u kuću." A onda nastao krš i lom. 😳😳😳 ... E, moj junače!!! .... Tuče žena muža a on jadan pobjegne ispod stola. Viče ona na njega, izlazi van majmune jedan!!! A on mirno odgovara; Neću! Ja sam tu doma i radit ću šta ja hoću!

    22. 4. 2019,   11:10