Obavijesti

Sport

Komentari 46

Uklonio si sve tetovaže: Stavio sam ih kad sam bio mlad i glup

Uklonio si sve tetovaže: Stavio sam ih kad sam bio mlad i glup
1

Veznjak Chelseaja Ross Barkley (24) više nema istetoviran "rukav", deset godina nakon što si je počeo oslikavati tijelo, odlučio je ukloniti tetovaže. I objasniti zašto je to učinio...

VIDEO

S 14 neki probuše uši, neki dožive prvi poljubac, neki se počnu brijati, a neki se prvi put napiju. A Ross Barkley, trenutačno zaposlen na radnom mjestu veznog igrača Chelseaja, s 14 se počeo tetovirati. Mjesto radnje - lijeva ruka. Cijela, po mogućnosti. Seriju je otvorio, eto, u ranim tinejdžerskim godinama, a stao je tek kad je cijela lijeva podlaktica bila u modrim nijansama.

- Da, bio sam dosta mlad, prvu tetovažu sam stvarno stavio s 14 godina, ali oduvijek sam bio veliko dijete, pa me nisu previše ispitivali o godinama - rekao je Barkley, pa dodao zaključak koji je stigao godinama poslije:

- Baš sam bio klinac, a klinci ponekad ne razmišljaju previše i donose glupe odluke. I ova moja je bila takva.

Soccer - Pre Season Friendly - Malaga CF v Everton - La Rosaleda Stadium

Između ostaloga, Barkley je na ljevicu tetovirao i datum debija za Everton, iz kojeg je u siječnju stigao u Chelsea. I nemojte biti previše zbunjeni ako se smatrate nogometnim fanatikom teške kategorije, a niste ni znali da je Barkley tetoviran. Naime, svih ovih godina gotovo u pravilu je igrao u dugim rukavima. Čak i kad bi dres imao kratke rukave, uvijek je ispod bila majica dugih rukava... Toliko su ga živcirale vlastite tetovaže.

Soccer - Pre-season Friendly - Everton v Celta Vigo - Prenton Park

- Uletio sam u tu cijelu priču s tetoviranjem prebrzo i bez razmišljanja, a to sam shvatio čim sam došao u neke ozbiljnije godine. Dugo se u meni kuhala odluka da uklonim tetovaže, a s tim procesom sam krenuo prije nekoliko godina - objasnio je Barkley.

Uklanjanje tetovaža skup je i bolan proces, ali sve to nije razlog da Barkley ne razmišlja o nekoj novoj tetovaži jednoga dana. Sad, kad je stariji i ozbiljniji, kad ima jedno loše iskustvo iza sebe, odabir motiva bit će bitno pametniji.

- Ne, nije isključeno da ću se jednog dana opet tetovirati. Recimo, kad budem imao djecu, možda nešto napravim za njih. Trenutačno o tome ne razmišljam - zaključio je Barkley.

Čovjek kojem su ruke, eto, opet čiste.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'
UMJESTO DA SE BAVE 'ORLOVIMA'

Srpski mediji ismijavaju: 'Hrvati slavili kao prvaci, a nitko nije čuo za to natjecanje u Egiptu...'

I Srbija je u ožujku odigrala dvije utakmice. U prijateljskoj u Moskvi protiv Rusije, čiji su klubovi i selekcije izbačeni iz Uefinih i Fifinih natjecanja, Srbija je izgubila 4-0. Potom je Srbija jedva pobijedila Cipar (1-0)