Obavijesti

Sport

Komentari 16

United je kiksao protiv Ville, a Leicester je opet drugi u ligi...

United je kiksao protiv Ville, a Leicester je opet drugi u ligi...
1

Povela je Villa golom Grealisha (11), United je preokrenuo autogolom Heatona (42-ag) i golom Lindelofa (64), ali vrlo brzo potom Mings (66) je pogodio za konačnih 2-2

VIDEO

Nogometaši Leicester Cityja vratili su se na drugo mjesto ljestvice engleskog prvenstva 2-1 (0-1) domaćom pobjedom protiv Evertona u susretu 14. kola Premier lige.

Gosti iz Liverpoola poveli su preko Richarlisona (23), na 1-1 poravnao je Vardy (68) da bi pobjedu domaćima osigurao Iheanacho (90+5) duboko u sudačkoj nadoknadi vremena.

Filip Benković nije konkurirao za nastup u momčadi Leicestera koji sada ima 32 boda, osam manje od vodećeg Liverpoola, a tri više od trećeg Manchester Cityja. Everton je 17. sa 14 bodova.

Manchester United i Aston Villa su na Old Traffordu odigrali 2-2 (1-1), a hrvatski vratar Lovre Kalinić nije konkurirao za nastup u gostujućem sastavu.

Povela je Villa golom Grealisha (11), United je preokrenuo autogolom Heatona (42-ag) i golom Lindelofa (64), ali vrlo brzo potom Mings (66) je pogodio za konačnih 2-2.

United je sada deveti sa 18 bodova, dok je Villa 15. sa 15 bodova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića