Obavijesti

Sport

Komentari 7

United je pukao kod Brightona, PSG nije znao slomiti Amiens

United je pukao kod Brightona, PSG nije znao slomiti Amiens
1

PSG je poveo pogotkom Cavanija u 26. minuti. Izjednačio je Konate u 47. minuti, a novo vodstvo Parižanima donio je Nkunku u 64. minuti. Konačnih 2-2 postavio je Konate

VIDEO

Nogometaši Brightona ostvarili su veliku 1-0 pobjedu protiv Manchester Uniteda pred svojim navijačima, čime su dva kola prije kraja engleskog prvenstva i teoretski osigurali opstanak u Premier ligi.

Pobjednički pogodak postigao je Nijemac Pascal Gross u 57. minuti, a Brighton je uspio pobijediti Manchester United po prvi put nakon 1982. godine.

Sa 40 bodova iz 36 utakmica Brighton je na 11. mjestu i osam bodova od zone ispadanja. Manchester United je ostao na 77 bodova sa osiguranim mjestom u Ligi prvaka za sljedeću sezonu i 16 bodova iza gradskog suparnika Manchester Cityja, koji je već proslavio naslov prvaka.

Preostale utakmice 37. kola na rasporedu su u subotu i nedjelju, a sastaju se: Stoke - Crystal Palace (sub, 13.30 sati), Bournemouth - Swansea, Leicester - West Ham, Watford - Newcastle, WBA - Tottenham (sve u 16.00), Everton - Southampton (18.30); Manchester City - Huddersfield (ned, 14.30), Arsenal - Burnley, Chelsea - Liverpool (obje u 17.30).

PSG isto kiksao

U prvoj utakmici 36. kola francuskog nogometnog prvenstva Amiens je ugostio novog prvaka Paris Saint-Germain i osvojio bod odigravši 2-2 (0-1), dvaput nadoknadivši zaostatak za pariškom mega-momčadi. 

PSG je poveo pogotkom Cavanija u 26. minuti. Izjednačio je Konate u 47. minuti, a novo vodstvo Parižanima donio je Nkunku u 64. minuti. Konačnih 2-2 postavio je Konate svojim drugim golom na utakmci u 80. minuti.

Dva kola prije kraja prvenstva PSG je prvi sa 92 bodova, čak 20 više od Lyona koji ima utakmicu manje. Monaco je treći sa 71 bodoma, a Marseille na četvrtom mjestu sa 70. Amiens je sa 42 boda na 12. mjestu i siguran što se tiče opstanka u prvoligaškom društvu.

Preostale utakmice 36. kola na rasporedu su u nedjelju, a sastaju se: St. Etienne - Bordeaux (15 sati), Lyon - Troyes (16.30), Caen - Monaco, Dijon - Guingamp, Metz - Angers, Nantes - Montpellier, Rennes - Strasbourg, Toulouse - Lille (sve u 17.00), Marseille - Nice (21.05).

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...