Obavijesti

Sport

Komentari 31

United se poigrao posljednom momčadi lige, petarda Wolveru

United se poigrao posljednom momčadi lige, petarda Wolveru
4

Manchester United lako je svladao posljednju momčad Premiershipa. u 29. kolu engleskog prvenstva. Dobili su Wolverhampton 5-0. 'Vragovi' su trenutno prvi

VIDEO

S “peticom” su nogometaši Manchester Uniteda “položili” gostovanje kod Wolverhamptona u 29. kolu Premierlige. Slavila je Fergusonova momčad s 5-0 i povećala, barem privremeno, vodstvo na ljestvici na četiri boda u odnosu na Manchester City.

Poveli su “crveni vragovi” u 21. minuti preko Jonnyja Evansa, a voda je definitivno krenula na njihov mlin kad je u 39. minuti Ronald Zubar dobio drugi žuti karton. Budući da u povijesti Premiershipa nijedna momčad nije pobijedila United nakon što je u prvom poluvremenu ostala s igračem manje, bilo je lako pogoditi u kojem će se smjeru dalje razvijati utakmica. Već do kraja prvog dijela gosti su povećali vodstvo na 3-0. Najprije je poslije brze kontre, na dodavanje Waynea Rooneyja, Antonio Valencia pogodio iz teškog kuta, a samo dvije minute kasnije Ekvadorac je asistirao Dannyju Welbecku za njegov sedmi prvenstveni pogodak sezone.

U nastavku je priču s dva gola zaključio Javier Hernandez. Najprije ga je u 56. minuti domaća obrana ostavila samog nakon kornera tako da je lakoćom zabio glavom, a pet minuta kasnije je završio sjajnu akciju. Drugu je asistenciju pritom ubilježio raspoloženi Valencia. Chicharito sada na kontu ima deset premierligaških pogodaka u sezoni.

Wolverhampton ima svega jednu pobjedu u posljednjih 15 kola i prilijepljen je za dno ljestvice. Ovo mu je izjednačenje najtežeg domaćeg poraza u povijesti Premierlige (5-0 je slavio i Chelsea 2003. godine). United je, pak, na osam pobjeda u zadnjih devet kola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Odgođen susret Boltona

Aston Villa i Bolton trebali su se susresti u utorak u utakmici 29. kola engleskog Premiershipa no nakon nesreće koja se dogodila na susretu FA kupa protiv Boltona na kojoj je igrač Boltona kolabirao odlučeno je da će se utakmica odgoditi.

'Premierliga i Aston Villa su se složili da se utakmica odigra nekog drugog dana. Misli saveza, klubova i svih igrača su uz Fabricea Muambu i njegovu obitelj', stoji u priopćenju internetske stranice Premiershipa.

Stanje Fabricea Muambe koji je na utakmici četvrtfinala FA kupa između Tottenhama i Boltona doživio srčani udar kritično je te se u londonskoj bolnici bori za život.

 Klubovi su odlučili poštovati stanje igrača, ali i njegovih suigrača iz Boltona te ogleda u utorak neće biti, no novi datum odigravanja ligaškog susreta još nije poznat.


Podsjetimo, Muamba je kolabirao u utakmici četvrtfinala FA Cupa, igranoj u subotu, protiv Tottenhama, nakon čega je hitno prebačen u londonsku bolnicu gdje se bori za život. Da nije bilo brze liječničke intervencije, Boltonov veznjak vrlo vjerojatno ne bi imao ni priliku dobiti životnu bitku.


Premiership, 29. kolo:

Wolverhampton - Manchester United 0-5 (Evans 21, Valencia 43, Welbeck 45, Hernandez 56, 61)

Redoslijed: 1. Manchester United 70, 2. Manchester City 66 (-1), 3. Tottenham 53 (-1), 4. Arsenal 52 (-1)...


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub