Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Upitno je čak i SP: Ivano Balić mora na operaciju?!

None Foto: Željko Lukunić

Zbog problema sa živcem u leđima Balić nije igrao protiv Wisle, a čini se da se problemima ne nazire kraj. Rješenje bi moglo biti jedino operacija...

Boli me, nemam pojma što će se događati dalje. Stalno odlazim na terapije, ali sporo sve to ide..., rekao je Ivano Balić za SN samo tri dana nakon što je utakmicu svog Zagreba i poljske Wisle gledao s tribina Ledene. Već neko vrijeme ima problema s leđima, u pitanju je živac koji se uklještio između dvije skupine kralježaka. Ukoliko bol uskoro ne prestane, Ivano će morati u potragu za nekim drugim rješenjem. Jasno je i kojim. Operacija se nameće kao logičan izbor za rješavanje neugodnih bolova.
- Ivano se bolje osjeća posljednjih dana i prije Szegeda ćemo napraviti nove snimke leđa. Nadam se da će sve biti u redu, ali ne bude li pomogla fizikalna terapija, jednostavno ćemo se morati okrenuti nekim drugim rješenjima - rekao je za SN Zagrebov liječnik, doktor Josip Feldbauer.
Nije izravno rekao da će Ivano Balić na operaciju, ali logično je da je baš to 'drugo rješenje'. Osim ako se ponajbolji svjetski rukometaš opet ne odluči na posjet čovjeku koji ga je bioenergijom izlječio i prije EP-a u Norveškoj... No to je ipak manje vjerojatna opcija. Preostaje jedino poželjeti Ivanu sve najbolje, jer bi odlazak na operaciju značio da će Balić na SP-u u Hrvatskoj 'igrati' na istoj poziciji kao i protiv Wisle u nedjelju - na tribinama. Osim ambicijama reprezentacije, koje na 'domaćem' SP-u sežu do samog vrha, patit će i Zagreb. A to je onda duplo zlo. Ivano trenutno može jedino pod blokadama, no to nikako nije rješenje.

Komentari (5)
  • Reci cu vam ja sta se dogadja..on je tjelesno nespreman vec skoro 2 godine..premalo trenira i misli da sve moze na genijalnost i uz pomoc suigraca..a ne moze,mlate ga kao budalu a nije skroz spreman,treneri traze da stalno igra jer je klasa a uz sve to ozljede ga onda mimoici ne mogu!!

    14. 10. 2008,   22:18
  • zato se i vratio u zagreb...sad ce se tu oporavit i opet otic nekam van,uvjeren sam u to...

    15. 10. 2008,   01:51
  • Nažalost,potrošen je. Ne može materijal izdržati takve konstantne napore i batinanja. Šteta...

    15. 10. 2008,   07:30