Obavijesti

Sport

Komentari 1

Upozorenje za Kovača: Niko će morati prilagoditi rotaciju...

Upozorenje za Kovača: Niko će morati prilagoditi rotaciju...
1

Jednostavno je napravio previše promjena, čak pet, u momčadi u odnosu na utakmicu sa Schalkeom. A posebno se vidjelo neigranje Roberta Lewandowskog,,,

VIDEO

Ne računamo li International Champions Cup koji je nekakvo poluslužbeno natjecanje i služi klubovima primarno kao priprema za novu sezonu, Bayern je jedini put bez pobjede u službenim utakmicama ostao sad u utorak. Kod kuće su kiksali i odigrali neriješeno s Augsburgom (1:1).

No iako je to prvi krivi korak momčadi Nike Kovača, bivši Bayernov igrač Stefan Effenberg u svojoj je kolumni za T-online dao savjet hrvatskom treneru.

- Naravno da 1:1 s Augsburgom nije kraj svijeta, ali je možda hitac upozorenja. Vidjelo se da će Niko Kovač morati prilagoditi rotaciju u sljedećim tjednima iako su neki igrači zasigurno umorni - smatra Effenberg.

- Jednostavno je napravio previše promjena, čak pet, u momčadi u odnosu na utakmicu sa Schalkeom. A posebno se vidjelo neigranje Lewandowskog i pokazalo se da im je u trenutačnoj situaciji potreban jedan napadač. Fokus mora biti na stvaranju što veće razlike u ligi i osvajanju skupine Lige prvaka. A ovi koji love Bayerna u Bundesligi udaljeni su samo jednu pobjedu. Sad je samo potrebno dogurati do reprezentativne stanke, a nakon toga može Kovač još rotirati - ističe bivši Bayernovac.

Dotaknuo se neizravno Kovača u još jednom primjeru. Bavio se u kolumni Mariom Götzeom i kako prolazi kroz teške trenutke u karijeri i usporedio to s Renatom Sanchesom iz Bayerna koji je također imao svojih problema otkako je stigao u bavarskog velikana.

- Tu se vidi koliko je bitno povjerenje trenera. To je ključ za igrače i njihove predstave. Sanches je svašta prošao, ali je sad dobio povjerenje Nike Kovača i on mu to uzvraća na terenu. Na kraju krajeva, ima ono nešto što je nedostajalo Bayernu. Može vući loptu 50-60 metara, zbog čega ga Kovač uspoređuje s Lotharom Matthäusom - primjećuje Effenberg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-1: Obregon smanjio zaostatak nakon ubačaja iz auta Smolčića

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše