Obavijesti

Sport

Komentari 25

Upute za navijače koji putuju u Budimpeštu: Mađari su strogi

Upute za navijače koji putuju u Budimpeštu: Mađari su strogi
1

Hrvatska igra u nedjelju protiv Mađarske od 18 sati na Groupama Areni. Stadion će se otvoriti u 16 sati, a hrvatski će navijači biti smješteni sektoru E (ulaz br. 4), ulazak na druge tribine Hrvatima neće biti dopušten

VIDEO

Hrvatska u nedjelju protiv Mađarske igra drugu kvalifikacijsku utakmicu za Euro. Susret na Groupama Areni počinje u 18 sati, a Hrvatski nogometni savez je objavio upute za sve navijače koji će putovati u Budimpeštu i upozorio ih je na što trebaju pripaziti.

Stadion će se otvoriti u 16 sati, a hrvatski će navijači biti smješteni sektoru E (ulaz br. 4). Upute Mađarskog nogometnog saveza za mogu se na hrvatskom jeziku preuzeti OVDJE.

HNS upozorava navijače da Mađarski nogometni savez strogo kontrolira osobne podatke i zabranjuje ulazak na stadion onima kojima se podaci na ulaznici i osobnim dokumentima ne podudaraju, bez naknade za plaćenu cijenu ulaznice, te da onemogućuje ulazak gostujućim navijačima na tribine rezervirane za domaće navijače.

Stroge kontrole Mađara, Hrvatima će pomagati redari HNS-a

Prema uobičajenoj praksi, na stadion nije dopušteno unositi bilo kakve predmete pogodne za nanošenje ozljeda ili štetne za zdravlje, pirotehnička sredstva, velike torbe i ruksake, transparente s bilo kakvim rasističkim, uvredljivim ili političkim porukama koje potiču mržnju, zastave veće od standardnih veličina, hranu, piće, kišobrane i druge predmete, u skladu s propisima. Na ulazu u stadion, hrvatskim navijačima pomoć će pružati i redari HNS-a.

Pozivamo sve navijače da hrvatskim reprezentativcima pomognu fer i korektnim navijanjem. Recimo zajedno NE diskriminaciji, ksenofobiji, rasizmu i svim oblicima verbalnog i fizičkog nasilja. Navijajmo za Hrvatsku i za naše reprezentativce u duhu fair-playa, poštovanja i tolerancije prema suparniku, službenim osobama i svim gledateljima, piše HNS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu